הודעה לעיתונות

מסעדת הביסטרו הישראלי עב בשר חוגגת שנתיים

מסעדת הביסטרו הישראלי
"עב בשר"
חוגגת שנתיים להווסדה
בתפריט : מנות חדשות והשקת יינות חדשים

"עב בשר" מסעדת ביסטרו ישראלי ממוקמת בלב מתחם העסקים באזוה"ת פולג בנתניה המסעדה מנוהלת על ידי: אילן עובד ומשה בלו. שף המסעדה – ראם אריה.

"עב בשר" מסעדת ביסטרו המשדרת אווירה חמה של בית ישראלי אותנטי ומתאפיינת באלמנטים ישראליים מובהקים: תפריט יין ישראלי, מוסיקה עברית המתנגנת ברקע ותמונות ילדות נוסטלגיות.

במקום , תפריט בשרים עשיר ומגוון, בין המנות הראשונות: סלטים מובחרים עשויים בטוב טעם, מנות דגים ובשר יצירתיות, במנות העיקריות, שבעיקרן בשר משובח עשוי בהקפדה מושלמת ובלתי מתפשרת בפרטים הקטנים, מה שמבטיח הנאה צרופה וחווית בילוי בלתי נשכחת. המסעדה מעוצבת בדגש על סגנון הרטרו שיק, בשילוב של עץ, ספריית ספרים עתיקה ומכשירי חשמל "של פעם" ששילובם יוצר אווירה שונה ומיוחדת במינה.

מגוון ראשונות : חציל קלוי עם טחינה ב-32 שקל, סביצ'ה סלמון ב-36 ₪ , מנת קרפצ'יו פילה בקר 39 ₪, פטה כבד עוף 36 ₪, כנפי עוף 24/36 ₪.
טאפסים : גלילי רוסטביף 39 ₪, שיפודי רוזמרין סינטה 39 ₪ .

בגזרת המנות העיקריות : מנת "עב בשר" 300 של צלעות טלה ב-133 ₪ , או אנטרקוט "עב הבית" - 300 גרם של נתח בשר המוגש עם רוטב מרסלה ותפוחי אדמה ב- 119 ש"ח , מנת "פריים ריב" במשקל 600-800 גרם במחיר של 29 גרם ל-100 גרם .
מנת שניצל עגל במחיר של 73 ₪. המבורגר 250 גרם מבשר אנגוס משובח 53 ₪
כל המנות העיקריות מוגשות עם תוספת לבחירה של : אורז עם עשבי תיבול, פירה, תפוח אדמה פריך ועוד.

קינוחים : קרם ברולה עם עלי פילו ב-42 ₪ או סניקרס- שכבות שוקולד בלגי, קרם בוטנים ופצפוצי אורז ב-38 ₪, נמסיס קפה ב- 38 ₪,

יינות : יין הבית מיקב הבוטיק אליגוטה ב-26 ₪ לכוס, יקב "קלו דה גת" ב-178 ₪, אליגוטה מרלו או קברנה – 44 ₪ לכוס או 168 ₪ לבקבוק, עמק האלה אבר רד ב- 32 ₪ לכוס או 129 ₪ לבקבוק .ואף נציגות ליקבים מסחריים במחירים אטרקטיביים.

עב בשר – רחוב המחשב 1 א.ת פולג נתניה. שעות פתיחה א'-ש' 12:00-24:00.
טלפון – 09-8859599

לפרטים נוספים : נאוה תנעמי יחסי ציבור – 052-8598898

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- נאוה תנעמי יחסי ציבור ותקשורת שיווקית.