מפרסם: דניאלה רייבנבך תקשורת
תאריך: 16/04/2014 08:07
עדכון: 16/04/2014 13:58
נושא: קולינריה, צרכנות
עדי כהן מנכל קבוצת טיב טעם. צילום: אסף לב
עדי כהן מנכל קבוצת טיב טעם. צילום: אסף לב
הודעה לעיתונות

חברת סנפיר ים תחל לשווק בישראל דגים טריים מקפריסין

חברת סנפיר ים תשווק בלעדית בישראל דגי דניס ולברק טריים מקפריסין של חברת BLUE ISLAND

חברת סנפיר ים המייבאת ומשווקת דגים ומוצרי מזון כשרים, מהחברות המובילות בעולם, מרחיבה את פעילותה ותייבא ותשווק בלעדית בישראל, דגי דניס ולברק טריים מחברת BLUE ISLAND מקפריסין, חברה בורסאית מובילה המייצאת למדינות רבות בעולם ובעלת רשת חנויות לממכר דגים בקפריסין. הרשת מונה כ-25 סניפים ופועלת על פי תקנים בינלאומיים בפיקוח ובבקרת איכות קפדניים.

לדברי עדי כהן, מנכ"ל הקבוצה: "קבלת הזיכיון הינו מהלך אסטרטגי לחברת סנפיר ים, באמצעותו מגוונת החברה את מקורותיה ובאופן שיאפשר הוזלת העלות לצרכן והרחבת הכמות המשווקת לכ-1,000 נקודות מכירה ברחבי הארץ, כולל רשתות שיווק, מעדניות ועוד.

עוד לדבריו: "בעידן בו המודעות לאוכל בריא הולכת וגוברת, אנו פועלים להרחבת פעילות הדגים על מנת לתת מענה למגמות השוק. דגי הדניס והלברק איכותיים ועסיסיים ויש להם ביקוש גדול בשוק".

חברת BLUE ISLAND מקפריסין, מגדלת את הדגים בחוות גידול במימי הים התיכון, כשהם נקיים מאנטיביוטיקה, בשרניים ועשירים באומגה 3. היבוא מקפריסין מרחיב את סל הדגים הטריים שהחברה מייבאת ומתווסף לסלמון המיובא מנורבגיה ולטונה המיובאת מאסיה ".

על פי נתונים רשמיים מידי שנה נמכרים בישראל כ- 75,000 טון דגים ומתוכם כ- 65% מהדגים הינם מיובאים. הצריכה בעולם היא כ 18 ק"ג לנפש ואילו בישראל הגם שהיא בגידול היא עדיין במרחק רב עם כ 8 ק"ג לנפש. ענף הדייג המקומי מתקשה לספק את הביקושים. בכוונת החברה להרחיב קטגוריה זו באמצעות ייבוא ושיווק מוצרים איכותיים ומותגים מובילים ולהמשיך ולהרחיב את סל מוצרי הדגים למען הצרכן הישראלי. כיום מייבאת סנפיר ים מלמעלה מ- 10 מדינות כמו: נורבגיה הולנד, קפריסין, וייטנאם, צ'ילה, סנגל ועוד.

עוד מסר עדי כהן כי "לקראת חג הפסח וראש השנה חל גידול משמעותי במכירות דגים בישראל. בחג הקרוב אנו עדים לעלית מחירים חדה של דגים מהגידול המקומי וזאת בשל מחסור מול הביקוש. לעומת זאת, מחירי דגי היבוא נשארו ללא שינוי והם שיאפשרו את הוזלת המחירים".

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- דניאלה רייבנבך תקשורת.