ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים עם עוגיות שוקולד כוכבים של "מן".,צילום רויטל אמיר
ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים עם עוגיות שוקולד כוכבים של "מן".,צילום רויטל אמיר
הודעה לעיתונות

"מן" מגישה מתכון טבעוני ומפנק: ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים

"חברת מן" מגישה בוטנים. וחמאת שוקולד ריבועי של ומפנק, טעים מתוק,מתכון

המקפץ", "המערוך הבלוג בעלת אמיר רויטל המתכונאית עם פעולה שיתוף פריהמתכון,

מכיל המתכון בוטנים. וחמאת שוקולד של נהדר טעמים בשילוב טבעוני, מתכוןהינו

של הנהדרות הכוכבים עוגיות בשילוב להכנה וקל פשוט והוא בלבד מרכיביםשלושה

חברת "מן", עוגיות טבעוניות ללא שומן טראנס.

המצרכים (לכ-30 יחידות):

300 גרם עוגיות כוכבים בטעם שוקולד של חברת "מן" (טבעוני)

200 גרם שוקולד מריר פרווה קצוץ (רצוי שיהיה מעל 55% של מוצקי קקאו)

260 גרם חמאת בוטנים מתוקה (1 כוס)

240 מ"ל מים רותחים (1 כוס)

לקישוט (אופציונאלי): 2 כפות חמאת בוטנים מתוקה

אופן ההכנה:

1. להכין תבנית בגודל 28 ס"מ על 18 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.

2. במעבד מזון לטחון את העוגיות לפירורים ולהעביר לקערה

בינונית.

3. בקערת זכוכית לשים שוקולד קצוץ, חמאת בוטנים ולמזוג מעליהם

את המים הרותחים. לתת לתערובת לעמוד כחמש דקות .לבחוש עם

מטרפה לקבלת תערובת חלקה. אם לא הכול נמס אפשר לשים

4. לשפוך את קרם השוקולד על העוגיות ולערבב היטב. להעביר

במיקרוגל לכמה שניות בחום בינוני עד להמסה מלאה.

 ולהקפיא לארבע שעות לפחות.

5. לחתוך לקוביות וניתן לעטר בחמאת בוטנים, על ידי ערבוב של 2

כפות חמאת בוטנים בצלוחית לקבלת תערובת חלקה. להעביר לקונוס

שהכנו מנייר אפייה או למזרק זילוף ולעטר בזילופים את הריבועים.

6. לאחסן בהקפאה עם נייר אפייה שמפריד בין השכבות.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- מירב בורמד יחסי ציבור.