הודעה לעיתונות

מיזם חדש של חברת מבט: מדד חודשי שיקבע את רמת בטיחות המזון בבית העסק הנבדק

לאחרונה סיימו בחברת מבט פיתוח של מיזם חדש לניהול מדד בטיחות מזון בבתי עסק בישראל.

המדד החודשי צפוי לקבוע את רמת בטיחות המזון בבית העסק הנבדק. תוצאות המבדק יפורסמו אחת לחודש, בית העסק ידורג ובכך הציבור ידע מהי רמת בטיחות ואיכות המזון בכל בית עסק שנבדק.
החברה תערוך את בקרת בטיחות המזון על פי עקרונות תקן Haccp. ולאחר מכן יועבר לבית עסק דו"ח המפרט את ממצאי הבדיקה. הדו"ח כולל גם דרכים לטיפול בתקלות ולשדרוג המטבח לרמת הבטיחות הגבוהה ביותר.
המהלך מהווה חלק מאסטרטגיית החברה שמפעילה בית ספר ללימוד מקצועות בטיחות המזון. מטרת המהלך לשפר את תדמיתו של ענף המסעדות, שנפגעת בכל פעם שמתפרסמים מקרים של בטיחות מזון לקויה

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- מבט.