השף ציון פרץ. קרדיט:יחצ
השף ציון פרץ. קרדיט:יחצ
תמונות מנות. קרדיט: עומר ישראלי
תמונות מנות. קרדיט: עומר ישראלי
תמונת שקשוקה. קרדיט: עומר ישראלי
תמונת שקשוקה. קרדיט: עומר ישראלי
הודעה לעיתונות

"השוקה" בלוינסקי ת"א של השף ציון פרץ פורחת ומוסיפה לתפריט מגוון מנות טבעוניות חדשות

"השוקה" - מטבח מקומי במחבת בלוינסקי של השף ציון פרץ, שנפתחה לפני מספר חודשים פורחת ומוסיפה לתפריט מגוון מנות טבעוניות חדשות, ביניהן: חריימה, עראיס, קובה ושווארמה טבעונית. מנות אלו מתווספות לתפריט הקבוע, שכולל מעל שבעה סוגי שקשוקה, ביניהן: הקלאסית הטריפוליטאית עם פלפל צ'ומה; ירוקה עם מנגולד, תרד וגרגירי חומוס; פרימוורה עם חצילים ובולגרית, חמשוקית, מעל חומוס ואפילו שקשוקת קארי עם קרם קוקוס, אפונת גינה ובטטות. את כל השקשוקות אפשר לקבל גם בגרסה טבעוני, בנוסף למנות הקיימות בתפריט: קציצות עסיסיות מעדשים כתומות וטופו ברוטב סלק וההמבורגר הטבעוני, המוכר ללקוחות השוקה. כל המנות במקום מוגשות במחבת ועם פרוסה קלויה של לחם אחיד, טחינה וחמוצי הבית וצ'ייסרים על חשבון הבית. ב"השוקה" המנות מתבססות על חומרי גלם הכי טריים שיש, בשל הקרבה לשוק. העיצוב של המקום מותאם לווייב השכונתי: צעיר וצבעוני. כל המושבים צמודים לשולחן בר גדול שמקיף את המטבח הפתוח, מתוך מטרה לחבר את הסועדים לחוויה משותפת.

ציון פרץ, שף ובעלים של מסעדת ”השוקה“, החל את דרכו הקולינרית בבית אמו, שם גדל לשפע של ריחות וטעמים מהמטבח הטריפוליטאי. כבר אז כשהתבונן באמו מכינה את ארוחות השבת, הבין את ייעודו בחיים והתחיל ללמוד את סודות המטבח ולהשתרש בעולם הקולינרי. ב-20 השנים האחרונות עוסק ציון במה שהוא הכי אוהב, להאכיל אנשים ולגרום להם להתענג ולחייך בכל ביס. לאחר ניסיון במספר מסעדות, פתח ציון את הבייבי החדש שלו "השוקה" - מטבח מקומי במחבת.

השוקה מטבח מקומי במחבת, רחוב לוינסקי 33‎ תל אביב.
שעות פתיחה: א'-ה' 9:00-19:00; ו' 8:00-15:00. לינק לעמוד הפייסבוק  לינק לאינסטגרם

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- שחר תקשורת שיווקית.