הודעה לעיתונות
קניון "הראל" מבשרת ציון בשיתוף עמותת האמנים במבשרת ציון מציגים: תערוכת צילום דיגיטאלי - "לצלם את הרגע"
קניון "הראל" מבשרת ציון בשיתוף עמותת האמנים במבשרת ציון מציגים: תערוכת צילום דיגיטאלי- "לצלם את הרגע". הכניסה חופשית.
קניון "הראל", מקבוצת קניוני ישראל, בשיתוף עמותת האמנים במבשרת ציון, מציגים את תערוכת "לצלם את הרגע", תערוכת צילום דיגיטאלי בנושא החיים במבשרת ציון וסביבתה.
התערוכה מציגה עבודות צילום, אשר נוצרו במסגרת פרויקט ייחודי, על ידי תושבי מבשרת ציון והסביבה, צלמים חובבים ומקצוענים כאחד, אשר תיעדו את החיים בעיר, את הרגע החולף, השברירי, כפי שהוא מתקבל דרך העיניים שלהם. הצילומים הטובים ביותר נבחרו על ידי ועדת שופטים של בית האמנים ויוצגו בתערוכה.
התערוכה תתקיים בקניון הראל החל מה- 12.6.09 ועד ה-10.7.09, בין השעות 16.00-20.00 בסטודיו אורות הבמה בקומה השנייה. פתיחת התערוכה בשעה 12:00 בסטודיו אורות הבמה.
בין התאריכים: 12.6.09 – 10.7.09
לפרטים נוספים: אריה אפל, יו"ר עמותת בית האמנים: 050-6272007 , מודיעין קניון הראל 02-5335416. יח"צ: יעל לוי 03-6360019
לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- דניאלה רייבנבך תקשורת.