מפרסם: הלל רונן – יחסי ציבור
תאריך: 22/06/2009 15:48
עדכון: 22/06/2009 23:55
נושא: תעופה
הודעה לעיתונות

חברת ComBTAS חתמה הסכם עם נס טכנולוגיות לייעול תקציבי הנסיעות לחו"ל

חברת ComBTAS, המתמחה בפיתוח מערכות לניהול, שליטה ובקרה יעילה של תקציבי נסיעות לחו"ל, חתמה הסכם עם חברת נס טכנולוגיות. במסגרת ההסכם רכשה חברת נס את ה- TAS, מערכת לניהול נסיעות עסקיות של החברה.

מערכת ה-TAS (Travel Analysis System) מאפשרת לחברה עסקית ניהול מדוקדק של תקציב הנסיעות והשוואה בזמן אמת לביצוע. המערכת הינה אינטרנטית ומאפשרת שליטה ובקרה מלאים על ניצול אופטימאלי של תקציב הנסיעות.

ComBTAS מדווחת כי חסכה במהלך השנה האחרונה למעלה מ-10 מיליון שקל ללקוחותיה בזכות שימושם בפתרונות הטכנולוגיים של החברה. בין לקוחות החברה: אלווריון, כתר פלסטיק, אפריקה ישראל, נס טכנולוגיות, גילת לוויינים, LR GROUP, משרדי ממשלת ישראל באמצעות ענבל ואחרים.

אבי קרודו, מנכ"ל בחברת ComBTAS: "השימוש במערכת ה-TAS צפויה להביא לחסכון ניכר בתקציב הנסיעות השנתי של נס טכנולוגיות. הניסיון שלנו עם חברות בסדר גודל דומה מוכיח חסכון של למעלה מ- 15% בתקציבי הנסיעות, כך שזו דרך מצוינת להתייעל, במיוחד בתקופה הנוכחית".

ה-TAS מקושרת למערכות ההפצה (ג'י-די-אס), תעריפים מעודכנים, לוחות זמנים ושילוב שני הצדדים (הפרמטרים והביצועים) מאפשרים שליטה ובקרה מלאים וניצול אופטימאלי של תקציב הנסיעות.

המערכת של ComBTAS מאפשרת לקבל מספר הצעות למסלולים ומחירים. היא מסוגלת לבחון את ההצעות, למצוא את המסלול והמחיר האופטימאלי ואף להשוות יעדים עם חברת תעופה. המערכת הינה רב מטבעית/רב חברתית /רב לשונית מנפיקה דו"ח הוצאות, דו"חות של הוצאות עודפות והפרשות ומקיימת בקרת החזרים.

ComBTAS הינה חברה ישראלית אשר הוקמה בשנת 2005 על ידי אבי קרודו (מנכ"ל משותף) צביה דהן (מנכ"ל משותף) ואייל לוין (מנהל התפעול).
רשימת לקוחות החברה כוללת בין היתר את אלווריון, כתר פלסטיק, אפריקה ישראל, גילת לוויינים, LR GROUP, משרדי ממשלת ישראל באמצעות ענבל ואחרים. החברה מעסיקה כיום 22 עובדים ובעקבות גיוסי הון פותחת, עם שותפים, נציגויות באירופה ובארה"ב.

לפרטים נוספים:איתן אטיאס – רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור, 052-6239595
www.ronenhillel.co.il

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- הלל רונן – יחסי ציבור.