הודעה לעיתונות

ארגנטינאית בגליל

רנצו' - מסעדה שחושבת בארגנטינאית

אל תקראו לה מסעדה גלילית וחלילה לא להתבלבל עם המסעדה הכפרית עליה שמעתם וקראתם . לרנצ'ו בדישון יש בעלים חדשים ,קונספט חדש ומטבח שחושב בארגנטינאית תצוגת התכלית מרשימה,והטעמים ...כמו קפיצה קטנה לארגנטינה.

דודי אייזן שלקח את הפיקוד על מסעדת רנצ'ו בדישון מבהיר כי החלק הכי חשוב בעבודת המטבח שלו היא קודם כל לבחור את נתחי הבשר שהוא קונה ואיכות הבשר נמדדת קודם כל בטיב הבשר ובאופן חיתוכו. לכן ברנצ'ו צריך לאכול מי שמבין בבשר , מי שאוהב ומעריך בשר . אחרת אפשר להסתפק גם בסטיק עין מהסופר ולסגור עניין.
המסעדה ממוקמת בלב ארץ היין הגלילי על רכס הרי נפתלי בסמוך למתחם טרקטורוני דישון ומשקיפה אל עמק החולה . המסעדה משרתת בעיקר קבוצות מטיילים שמגיעים ליהנות משלל האטרקציות שיש לגליל להציע . כל מנה נעשית בזמן אמיתי, אפילו ההמבורגר ברנצ'ו נעשה מנתחי אנטריקוט משובח ומוגש על לחמנייה מפוארת אחר כבוד.
ארגנטינאית כשרה ? אז כן הכשרות היא מסתבר עניין די מסובך כשמדובר במסעדת בשרים ולכן ההתמקדות באנטרקוט, שהוא ככל הנראה אחד מנתחי הבשר הבודדים המצליח להתמודד עם תהליכי ההכשרה וההמלחה ועדיין להישאר עסיסי. ושף טוב שמבין בבשר יודע איך להתמודד עם הטעמים והכי חשוב איפה לקנות אותם !
יש מסעדות- - ששווה לנסוע אליהן, הרנצו' בתלבושתה הארגנטינאית וודאי אחת מהן! גם אם הנסיעה מחייבת לגמוא מרחק בלתי מבוטל. כבר בביס הראשון מרגישים שהיה שווה לנסוע ולהגיע. טעם הבשר הנפלא יישאר בזיכרונכם...
המנה המומלצת? כל אחת מהן. אתם מוזמנים להתקשר 04-6904494

מיכל אייזן \ יחסי ציבור \052-6713123

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- אייזן יחסי ציבור ותקשורת.