היישר מניו מקסיקו נחתה הדוגמנית והשחקנית, מורן אטיאס, לסט הצילומים של קמפיין סתיו חורף של רשת המשביר לצרכן
הדוגמנית והשחקנית הבינלאומית מורן אטיאס, הגיעה יום שישי האחרון לישראל היישר מניו מקסיקו, שם צילמה את העונה השנייה של סדרת הטלוויזיה "התרסקות", לרגל צילומי קמפיין אופנת סתיו חורף 2010 של רשת המשביר לצרכן.
על סט הצילומים סיפרה מורן לכולם על חרדותיה של אימה משפעת החזירים שהתפרצה בכל העולם ובשל כך הצטרכה לציית להוראותיה ולשים מסכה במהלך כל הטיסה הארוכה לארץ.
עוד סיפרה אטיאס כי בשבועות האחרונים שהתה בניו מקסימו, שם צילמה את החלק הראשון של העונה השנייה לסדרה "התרסקות". מורן הופתעה משיחת הטלפון הבלתי צפויה שקיבלה מבמאי הסדרה אשר ביקש ממנה להקדים את טיסתה בחזרה בכמה ימים, על מנת להמשיך ולצלם את החלק השני של הסדרה.
במהלך הצילומים, בין אאוטפיט לאאוטפיט, אטיאס מיהרה לשנן היטב את הטקסטים הארוכים עליהם תיבחן ברגע שתחזור לתפקיד הראשי אותו היא עומדת לשחק.
בתום צילומי הקמפיין, שנערכו משעות הבוקר המוקדמות עד שעות הערב המאוחרות, אטיאס הזדרזה לסוויטה המלכותית שארגנה של רשת המשביר לצרכן במלון שרטון בתל-אביב, אותו החליטה לשדרג לה במקום מלון דן שכנראה לא היה ראוי מספיק..
ואנחנו אומרים אין כמו בארץ...
לפרטים נוספים- אטלי פורת 03-6360000