מפרסם: גופר תקשורת
תאריך: 23/09/2009 17:57
נושא: תיירות
ויזואל אגרטל מול מראה רימונים צפת
ויזואל אגרטל מול מראה רימונים צפת
הודעה לעיתונות

חוגגים את סוכות ברשת מלונות "רימונים"

רשת מלונות "רימונים" מציעה בחג הסוכות, מגוון חופשות משפחתיות ברוח במלונותיה בכל רחבי הארץ.

ראובן אלקס מנכ"ל הרשת מציין: "לקראת סוכות מסתמנת עליה בביקושים לחופשות חג, בעיקר במלונות הצפון: רימונים גלי כנרת, רות רימונים צפת וכפר הנופש רימונים נווה אטיב. חשוב לציין שמחירי חופשות החג השנה דומים למחירים אשתקד."

במלונות הרשת מציעים מגוון פעילויות ברוח החג כגון בניית וקישוט סוכת המלון, הכנת ברכות מעוטרות לשנה טובה, הכנת יצירות מפירות המאפיינים את החג כגון תפוחים, וארבעת המינים: אתרוג, לולב, הדס וערבה. גם המזנונים וארוחות החג ישולבו בפירות אופייניים כמו רימונים ותמרים.

שף מלון רות רימונים צפת, יעביר סדנת בישול הכוללת ארוחה בת 7 מנות כנגד שבעת המינים, בהשראת אופייה המיוחד של העיר צפת.

בשמחת תורה תתקיים במלון רימונים אילתת הלוכה הכוללת חלוקת דגלים עם תפוח ונר מלווים בשירה וריקודים.

מחירים:

רימונים גלי כנרת- החל מ- 1450 ש"ח לזוג ללילה על בסיס חצי פנסיון.
רות רימונים צפת- החל מ- 950 ש"ח לזוג ללילה על בסיס לינה וארוחת בוקר .
כפר הנופש רימונים נווה אטיב - החל מ- 750 ש"ח לזוג ללילה על בסיס לינה וארוחת בוקר .
רימונים אילת - החל מ- 850 ש"ח לזוג ללילה על בסיס לינה וארוחת בוקר .
רימונים מרינה קלאב אילת - החל מ- 725 ש"ח לזוג ללילה על בסיס לינה וארוחת בוקר.
רימונים אופטימה רמת גן- החל מ - 250 ש"ח ללילה.

הרשת מציעה ארוחת ערב חג עשירה בכל מלונות הרשת. מצ"ב תפריט לדוגמא.

תפריט ארוחת החג באדיבות שף ניסים לוי מלון רימונים אילת

להלן מנות נבחרות מתפריט החג

  • כתף כבש בדבש שום ורוזמרין
  • קרווין בצק עלים ממולא חזה עוף בשר טחון גרגירי חומוס חציל מטוגן פיקנטי
  • אוסובוקו עגל חלב ברוטב ירקות שורש
  • שוק אווז ברוטב פרות וסלרי
  • תבשיל בשר ראש
  • שוקיים של עוף ברוטב בצל
  • ארטישוק ממולא ברוטב לימון סלרי וירקות מאודים
  • אסאדו בקר פידלוט
  • מוח בקר ברוטב פלפלים פיקנטי
  • צוואר כבש ברוטב ירקות שורש ופרות יבשים
  • פטריות מוקפצות עם עגבניות שרי תחתיות ארטישוק וזיתים שחורים
  • פילה אמנון בתחמיץ צרמלה
  • פטה כבד עוף עם שומן אווז וריבת בצל
  • קרפיון ממולא
  • עלי גפן ממולאים בתחמיץ לימוני סינטה צרובה בשיפוד יקיטורי.
לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- גופר תקשורת.