רשת אופנת הגברים ml men משיקה את קולקציית סתיו חורף 2009-10 המתאימה לגברים בכל המידות (החל ממידה 40)
בין ההשראות הבולטות: מראה אורבאני מוקפד ונוח, מראה רטרו רוק סטאר, מראה בוהמי מתוחכם ועוד.
מעצבת הקולקציה: קארין אוזנן
אופנת הגברים ml men, משיקה את קולקציית סתיו חורף 2009-10, המתאימה לגברים בכל המידות (החל ממידה 40). הקולקציה מושפעת ממגמות האופנה האוניברסאליות ונותנת מענה אופנתי כולל, החל ממראה קז'ואל יום יומי, דרך מראה פורמאלי מחויט לאיש העסקים ולשעות הערב ועד למראה טרנדי לגבר המעודכן והאופנתי.
בין ההשראות הבולטות לסתיו חורף הקרוב: מראה אורבאני מוקפד ונוח, מראה רוק סטאר רטרו, מראה בוהמי מתוחכם ועוד.
Survive in the city
בהשראת מראה אורבאני המציג לבוש מסודר ומוקפד אך נוח ולא פורמאלי, עם קו נקי גברי, הקולקציה מציגה פריטים עם משחקים גראפיים בשחור, אפור ולבן, משבצות, ריבועים ופסים, דפוסים ודוגמאות שונות, עם דגש על קווים גיאומטריים, מבנה גוף ארכיטקטוני וכתף חזקה מודגשת.
בקבוצה זו ניתן למצוא חולצות עם צווארון בצבע קונטרסט דוגמת חולצה לבנה עם צווארון שחור, חולצה שחורה עם צווארון וחפתים לבנים וכו, סריגים בצווארון עגול וצווארון וי בגזרה קרובה לגוף (סלים-פיט), סריגים עבים עם דוגמאות סריגה תלת ממדיות מוגדלות, מכנסי סיגר עם רגל צרה, מעילי צמר, בלוזונים מעור באורך המותן הבאים כתחליף לז'קט, חליפות או ז'קטים עם 2 כפתורים, ז'קטים קלאסיים בבדים חלקים או פסים ועוד.
הצבעוניות היא של צבעים קרים, אפורים בטונים שונים – אפור קרח, אפור טבעי חם, כסוף מטאל כהה, פלדה ופחם, אפור מלאנג' ועוד. לצד תכלת קר, לבנדר, כחול רויאל, צבעים עמוקים חמים כמו אדום דרמטי או סגול מעושן.
Retro rock star:
השפעה נוספת לחורף הקרוב היא מראה רוק סטאר רטרו, מראה קלאבי אורבאני בהשראת נערי האופנועים ג'יימס דין ומרלון ברנדו. בקבוצה נעשה שימוש בשילובי חומרים של עור וניילון, סריגים וקווילט, כותנה וניילון או צמר ועור – בפריט אחד.
ניתן למצוא בקולקציה חולצות משובצות על טי שירטים לאופנוענים בשילוב ניטים, קרדיגן כפתורים מהארון של סבא, קרדיגן רוכסן או סריג בחצי זיפר עם צווארון גבוה, בלוזונים מעור עם מוטיבים של רוכסנים, ג'ינסים בגימור מתכתי מבריק או בכחול נקי, מכנסי כותנה ומכנסי 5 כיסים באפור פחם מוברש, ז'קט קז'ואל קצר, מכנסי עבודה במראה מאט, חזרה לג'ינס הכחול ה"אמיתי" עם שפשוף ביניים בכחול עמוק, מעילי ניילון – מעילי פוך, בלוזונים קלים ועוד.
הצבעוניות בקבוצה זו היא של שחור, המתחזק עוד בחורף הקרוב ומקבל מקום של כבוד בארון כהצהרה אופנתית, כחול נייבי המקבל טוויסט של תחכום עם צבעי קאמל טבעיים ופריטים קטנים בצבע.
Hunter
מראה בוהמי מתוחכם של איש הערבות מהיבשת התיכונית העובר אדפטציה לעיר המודרנית. מראה זה בא לידי ביטוי במראה שכבות עשיר בפריטים, סריגות גסות במראה עבודת יד, מראה משופשף או מיושן, שילובים של עור הפוך ועוד.
בקבוצה זו חולצות פלנל משובצות במראה משופשף או מיושן, טי שירטים מודפסים במראה אמנותי של מריחות צבע, סריגים בסגנון עבודות יד בהשראת ארצות הצפון (סקנדינביה וקנדה), קפוצ'ונים וטי שירטים במראה וינטאג' משומש, כותפות במראה קז'ואל מתוחכם. הג'ינסים בקבוצה זו מגיעים ברמות שפשוף שונות, ג'ינס משופשף עם קרעים ותפרים, ג'ינס בגימור קאונטרי עם שני כיסים ועוד.
המראה מבוסס על צבעוניות חמה וטבעית – קאמל כהה, שמנת, חום שוקולד ובג' בהיר. נגיעות של חרדלף כחול נייבי, כחול עמוק, תכלת בהיר ועוד.
ליין הלבשה תחתונה
רשת mlmem משיקה ליין הלבשה תחתונה לגברים. בליין זה ניתן למצוא תחתונים ובוקסרים החל ממידה S ועד XL4 ובצבעים קלאסיים של אפור מלאז', שחור ולבן. בתחתוני הבוקסר של ml men יש אחוז מסוים של לייקרה המעניק גמישות ונוחות לבד. ברשת ml men משתמשים בטכנולוגיה מתקדמת אשר בזכותה הגומי כמעט ולא מורגש והתחתונים קלילים ונעימים על הגוף. כמו כן, גם בתחתונים הרגילים ישנו אחוז מסוים של לייקרה.
מחירים לצרכן:
חולצות מכופתרות: החל מ- 199.90 ₪
טי שירטים: החל מ- 119.90 ₪
מכנסיים: החל מ- 199.90 ₪
ברמודות: החל מ- 229.90 ₪
ז'קטים: החל מ- 489.90 ₪
חגורות עור: החל מ- 159.90 ₪
עניבות: החל מ- 99.90 ₪
תחתונים: החל מ-40 ₪
תחתוני בוקסר: החל מ-60 ₪
נעלים- ממידה 40 עד 46 – 499.90 ₪
מכנסים 40-56
חולצות S-5,6XL
את הקולקציה החדשה ניתן למצוא בחנויות רשת ml men ברחבי הארץ
לפרטים נוספים: סיון פיטוסי 03-6360012, 03-6360000