נאוטיקה. צילום: יניב סופר
נאוטיקה. צילום: יניב סופר
נאוטיקה. צילום: יניב סופר
נאוטיקה. צילום: יניב סופר
נאוטיקה. צילום: יניב סופר
נאוטיקה. צילום: יניב סופר
נאוטיקה. צילום: יניב סופר
נאוטיקה. צילום: יניב סופר
נאוטיקה. צילום: יניב סופר
נאוטיקה. צילום: יניב סופר
הודעה לעיתונות

רשת האופנה "נאוטיקה" מתרחבת: סניף דגל חדש נפתח השבוע בקניון רמת אביב

פותחת את חנות הדגל הראשונה בישראל בקונספט ה "Wave Rider" בקניון רמת אביב בהשקעה של כמיליון ש"ח

מותג האופנה הבינלאומי "נאוטיקה", המשווק בישראל ע"י חברת אס.בי.אן שבבעלות משותפת של קבוצת סקאל ובריל מתרחב בימים אלה ופותח את חנות הדגל בקניון רמת אביב, חנות זו תהיה החנות ה- 12 ברשת.

החנות החדשה ברמת אביב, תעוצב בקונספט החדש של המותג הבינלאומי, הכולל שלוש מחלקות עיקריות: אופנת נשים, אופנת גברים ואופנת ילדים. החנות משתרעת על שטח של כ- 110 מ"ר ונאמד בהשקעה כוללת של כמיליון שקלים.

קונספט ה- "Wave Rider" החדש הושק לאחרונה ע"י אדריכלי המותג בניו יורק, ששואבים את השראתם מעיצוב כלי השייט היוקרתיים ביותר בעולם.
פרקט החנות מעוצב באופן דומה ל- Deck של יאכטה יוקרתית, חיתוך העץ זהה לחיתוך חרטום של כלי השייט, בנוסף מנורות החנות וחלונות תאי ההלבשה שואבים גם הם את השראתם מאופי עיצוב כלי השייט. הקונספט מבטא מראה אופנתי, עדכני, עם דגש על אווירה נינוחה וחמימה אשר תואם את אופי הקולקציה.

לדברי תומר ביטרמן, מנכ"ל "נאוטיקה" ישראל: "פתיחת החנות החדשה בקניון רמת אביב מהווה צעד נוסף בהתפתחות המותג "נאוטיקה" בישראל, החנות תכלול את מגוון הקטגוריות הרחב אשר מציע המותג ולראשונה תעוצב בקונספט ה- "wave rider" אשר הושק לאחרונה ברחבי העולם".

עוד הוסיף ביטרמן ואמר: "בכוונת הרשת להמשיך במגמת התרחבות ולפתוח עוד 4 סניפים נוספים עד סוף שנת 2010".

הסניפים של נאוטיקה ממוקמים במרכזי אופנה, קניות ובילויים מובילים ביניהם - גן העיר בת"א, קניון ארנה - הרצליה, קניון שבעת הכוכבים – הרצליה, אלרוב שדרות ממילא – ירושלים, רויאל גרדן – אילת, קניון מול הים – אילת, קניון עזריאלי – מודיעין, קניון סי מול – אשדוד, קניון הגבעה – גבעת שמואל, קניון G כפר סבא.

לפרטים נוספים: סיון פיטוסי - 03-6360012 / דניאלה רייבנבך 03-6360000

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- דניאלה רייבנבך תקשורת.