הודעה לעיתונות

מתכון נפלא לקובה ירושלמי של יסמין

לכל חובבי המרקים והקובה, לקראת החורף, מוגש באהבה מתכון של קובה ירושלמי של חברת יסמין.
מדובר במתכון קל להכנה של מרק קובה, שאליו ניתן להכניס את הקובות במילוי בשר של חברת יסמין.

החומרים: 1/3 כוס שמן, 1 בצל קצוץ, 3 כפות רסק עגבניות, 2 כפות מרק עוף 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 1 כפית פפריקה מתוקה, 1 כף סוכר, 1 כפית מלח לימון, 3 קישואים קצוצים לטבעות, 3 גזרים קצוצים לטבעות, 1/2 2 ליטר מים.

אופן ההכנה: לחמם את השמן בסיר עמוק. לטגן את הבצל, להוסיף לאט רסק עגבניות ולטגן קלות, להוסיף את המים ולבחוש. להכניס את הגזרים ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש, להוסיף את הקישואים התבלינים והקובות הקפואות של חברת יסמין לתוך המרק ולבשל כ-35 דקות נוספות ולהגיש.

מרק נפלא ליום חורפי או לארוחת צהרים.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- הלל רונן – יחסי ציבור.