מפרסם: g-conversation
תאריך: 30/06/2010 12:36
נושא: קולינריה, מסעדות
סלט שבבים
סלט שבבים
פפארדלה ביף בורגינוון
פפארדלה ביף בורגינוון
פפארדלה סלומון
פפארדלה סלומון
פולה במושבה
פולה במושבה
הודעה לעיתונות

תפריט חדש לקיץ - פולה במושבה

מסעדת 'פולה במושבה' בנס ציונה משיקה תפריט חדש, קיצי ומפתיע לרגל ימי הקיץ החמים ורוויי השמש, ממטבחו של השף יזהר דניאל, אשר שקד על מנות חדשות ומרעננות בדגש על שילוב חומרי גלם המאפיינים את הקיץ הישראלי, ומאפשרים לקהל להנות ממגוון רחב של מנות בין צלוחיות טפסים במילוי משתנה, סלטים, כריכים, פסטות, ברוסקטות, בשרים וקינוחים.

להלן מבחר המנות החדשות בתפריט:

טפסים- 4 צלוחיות במגוון משתנה: פטה כבד, חציל קלוי, לביבות בטטה, כרובית פריכה ועוד- 57 ₪.
סלט שבבים - שבבי עוף בגריל, כרוב לבן, בצל ירוק, שקדים קלויים ובצל פריך ברוטב וינגרט תפוז – 45 ₪.
כריך גבינת עיזים - גבינת עיזים מעודנת, חציל קלוי, עגבניה, עלי רוקט טריים וחומץ בלסמי בתוספת סלט ירקות רענן– 45 ₪ .
ברוסקטה גבינת עיזים – מאפה מבצק איטלקי עם גבינת עיזים מעודנת, ממרח פסטו, פלפלים קלויים וגבינת מוצרלה בתוספת סלט ירקות רענן- 44 ₪.

פסטות:
פגטיני אוליו אוליו – כבדי עוף בשמן זית, שקדים, שום, יין לבן ועשבי תיבול – 54 ₪.
ניוקי בטטה – מוגש ברוטב שמנת עירית / שמנת פטריות / רוזה – 53 ₪.
פפארדלה סלמון – פסטה רחבה, נתחי סלמון, חמאה ושום ברוטב רוזה ובצל ירוק - 57 ₪.
פפארדלה ביף בורגינוון – פסטה רחבה, עם בקר נימוח בציר בקר, פטריות וירקות שורש – 57 ₪.

מנות בשר:
ספצ'טיני – שבבי עוף, בצל מטוגן בתיבול ים תיכוני המוגש עם טחינה ביתית ותוספת חמה.
סקלופיני קברנה – חזה עוף ביין קברנה עם ציר בקר וירקות שורש
סקלופיני עגל – פרוסות עגל מיושן בציר קברנה וירקות שורש מוגש עם פירה.

קינוחים:
MIX- קינוחי קיץ חדשים בביסטרו ובעיסקיות צהריים: עוגת גבינת פירורים ביתית,מלבי שמנת וגרנדין,מוס פסיפלורה- 37 ₪
את מגוון המנות החדשות שבתפריט ניתן להזמין במסגרת תפריט הביסטרו הכולל מנת פתיחה, מנה עיקרית וקינוח ב- 78 ₪. תפריט הביסטרו מוגש כל ערב, כולל ערבי שישי ובשבתות החל משעות הצהריים.

פולה במושבה. השייטת 4, נס ציונה. טלפון: 08-9303888. פקס: 08-9303889
שעות הפעילות: א - ו 00:00 - 08:30 שבת 00:00 - 09:30

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- g-conversation.