רשת האופנה "רנואר" יוצאת משיקה ליין רחב של חולצות לנשים ולגברים לרגל השקת הקומדיה הקולנועית "זוהי סדום" מבית ארץ נהדרת
רשת האופנה "רנואר" יוצאת בשיתוף פעולה אסטרטגי לרגל השקת הקומדיה הקולנועית "זוהי סדום" מבית ארץ נהדרת במסגרת זו רנואר תצא בקולקציית חולצות ייחודית ומשעשעת ברוח הסרט
רשת האופנה "רנואר" יוצאת בשיתוף פעולה אסטרטגי, לרגל "זוהי סדום" - הקומדיה הקולנועית של הקיץ מבית ארץ נהדרת שתגיע לקולנוע ב - 5 לאוגוסט.
במסגרת זו, רנואר תעצב ליין חולצות קיץ (מרצ'נדייז) לגברים ולנשים ,אשר יעוצבו מאלמנטים שונים ברוח הסרט. קולקציית החולצות תכלול ליין שלם של משפטים מהסרט, ביניהם גרסה מחודשת למשפט הפופולארי " sdom I" ,שילוב דמויות המפתח של הסרט ודגמים מקוריים נוספים.
החולצות תשווקנה בלעדית ברנואר, החל מה- 1.08 בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ ומחירם ינוע בין המחירים 79 ₪ -89 ₪.
לצד חולצות אלו, רנואר תעצב קולקציה נוספת במהדורה מוגבלת ( 100 חולצות בלבד) של חולצות גברים החתומות על ידי שחקני הסרט , שיהיה ניתן לקבלם באמצעות פעילות ב-FACE BOOK.
לדברי אריה שיבר, מנהל השיווק של רנואר: "רנואר, כמובילת אופנה המעצבת ומביאה את כל מה שרלוונטי לכאן ועכשיו בחרה לצאת בשיתוף פעולה עם סרט הקאלט "זוהי סדום" מבית ארץ נהדרת אשר נחשב למחולל תרבות בקרב הקהל הישראלי האמיתי , אליו רנואר מכוונת".לדבריו":הסרט "זוהי סדום" וכוכביו בפרט מתחברים לצד הישראלי היפה , המעניין והמתוחכם איתו רנואר מזדהה, אנו רואים בשיתוף הפעולה זה מיזם מבורך ומאמינים כי בעוד כמה שנים החולצות יהוו "כפריט אספנים נחשק".
זוהי סדום, מגולל את סיפור ראשית העם היהודי וייסוד המונותיאיזם על רקע השבוע האחרון בתולדות העיר הידועה לשמצה סדום, שהייתה מרכז הבילויים, ההימורים, המין והשחיתות של תקופת המקרא. מבט מקרוב יגלה שהמציאות התנ"כית אינה שונה בהרבה מזו המוכרת לנו בישראל של המאה ה-21. "זוהי סדום" הוא ניסיון לחדש את המסורת של קומדיות ישראליות פרועות, לראשונה מזה שנים ארוכות. עם מנה גדושה של הומור אינפנטילי, דמויות מגוחכות וכיף טהור.
בסרט משתתפים כוכבי "ארץ נהדרת" לדורותיה:
דב נבון לוט- הצדיק היחיד בסדום, טל פרידמן כאשת לוט, עלמה זק כשרלוט בתם החסודה, אלי פיניש כברע מלך סדום. אסי כהן כנינווה בנו המוצלח ויפה התואר. מריאנו אידלמן כליאם אחיו המוצלח פחות. יובל סמו ומאור כהן כרפאל ומיכאל – המלאכים שנשלחו להשמיד את העיר. איל קיציס בתפקיד אלוהים, אורנה בנאי כהגר, אשתו המגורשת של אברהם אבינו – בגילומו של מוטי קירשנבאום , בתפקיד קולנועי ראשון. הסרט צולם באתרים שונים בנגב, ובאולפני Nu Boyana בבולגריה.
את התסריט כתבו יוצרי "ארץ נהדרת" מולי שגב, דוד ליפשיץ ואסף שלמון. במאים: אדם סנדרסון ומולי שגב. להפקת הסרט שותפות החברות סרטי יונייטד קינג, שידורי קשת, מטרו תקשורת וארטומאס תקשורת. הפקה : משה ולאון אדרי, דודי זילבר ואבי נשר בתמיכת קרן רבינוביץ'.
לפרטים נוספים: מיכל וולפסון 03-6360010