אינדיאנה גריל בר – ההבטחה הקולינארית החדשה בגליל המערבי
כל הקרניבורים יכולים בהחלט להתחיל את הספירה לאחור .
ביום חמישי הקרוב יפתחו דלתות מסעדת אינדיאנה (קליל החורש לשעבר ) על הציר המוביל בין כרמיאל לעכו . היזם העומד מאחורי המסעדה וגן האירועים החדש שיפתח גם הוא בקרוב שייך לעו"ד ראוף חטיב (34) מעכו, שהחליט להמשיך את תנופת הפיתוח בגליל לטובת תושבי ותיירני האזור .
על הצד הקולינארי במיזם אחראי השף גילי סגל בוגר Culinary Institute of America, la cordon bleu, סגל מוכר היטב כמי שהקים לא מעט קונספטים קולינריים ותכנון מטבחים בחברות הייטק, במלונות בארץ ובצרפת ובכפרי נופש באנטליה. בשנים האחרונות הספיק גיל לשמש כשף ראשי של מלון רות רימונים בצפת , מלון אסייאנדה ביער והפרויקט האחרון שלו היה הקמת כל הקונספט הקולינארי של מלון הבוטיק אלגרה בירושלים.
באינדיאנה גריל בר החליט השף המחונן על תפריט המורכב מ - 4 תפריטים רצים כאשר גולת הכותרת תהיה בשרים איכותיים, אשר עוברים תהליך יישון בשיטות צלייה ייחודיות על מתקני גריל מיוחדים וכן ההקפדה על סוג פחמי ההדרים, ולצדדיו מגוון מנות ראשונות, דגים, פרות ים ,וקינוחים בשלל טעמים ומרקמים מיוחדים ובין לבין פינוקים מיוחדים ,התפריט כולו מבוסס על חומרי גלם מקומיים וטריים בלבד וכן בר אלכוהול איכותי עשיר ומיוחד
נראה כי באינדיאנה חשבו על כל הפרטים הקטנים ומי שמכיר את הצד הקולינארי של החיים יודע כי בעסקי האירוח יש לא מעט כאלה וכל זה על מנת ליצור לאורח חוויה קולינרית איכותית מושלמת ובמחירים סבירים.
דלתות המסעדה יפתחו ב- 5 לאוגוסט להנאת תושבי האזור ומטיילים .