מחלבת טרה משיקה את "מוו" – מעדן שוקולד קצפת
מחלבת טרה ממשיכה לחדש ומשיקה מעדן "מוו" שוקולד קצפת.
המעדן מושק תחת אסטרטגיית המחלבה בה "הכל מתחיל בחלב מצוין".
המעדן מיוצר מ-100% חלב טרי, המעניק לו את טעמו ומרקמו הייחודי.
המוצר יושק בטעמים: מוו שוקולד קצפת,
מוו שוקולד אגוזים וקצפת,
מוו שוקולד קצפת עם טופ פצפוצי שוקולד
ומוו שוקולד קצפת עם טופ אגוזים בקרמל
המהלך, בהשקעה של כ-3 מליון ₪, ייתמך בפעילות בנקודות המכירה ובקמפיין פרסום
מחלבת טרה משיקה מעדן החלב "מוו", מעדן שוקולד עם קצפת , פרי פיתוח ישראלי שלקח למעלה משנתיים להגיע למרקם המדויק של הקצפת וקרם השוקולד. מעדן מוו מיוצר מ-100% חלב טרי בטעמים: שוקולד, שוקולד אגוזים, מוו עם תוספות פצפוצי שוקולד ומוו עם תוספות אגוזים בקרמל.
מעדן החלב "מוו", הינו מוצר חדש המבוסס על 100% חלב טרי, אשר מקנה לו טעם ייחודי ואיכותי במיוחד, ללא חומרים משמרים. המוצר הינו פרי פיתוח ישראלי. בפיתוח המוצר, הושם דגש מיוחד על "פיצוח הקצפת", מבחינת טעם ומרקם ופריצת הדרך בנושא המבוססת על איכות חומר הגלם וטכנולוגיה ייחודית, ניכרת בכל כפית וכפית. פיתוח המוצר התקיים בשיתוף פעולה מלא עם מחלבת Muller וזכה לציונים גבוהים במיוחד במבחני טעימה רבים אשר נערכו. המוצר יושק בגביע עגול, שנתפס איכותי ונוח יותר לשימוש.