מפרסם: דניאלה רייבנבך תקשורת
תאריך: 19/08/2010 11:51
נושא: קולינריה
צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
הודעה לעיתונות

מתכון לתבשיל בשר בטעמים וניחוחות פרסיים לשולחן החג

באדיבות איציק פרוסטמיאן שחראזד מהדוכן הפרסי ביריד האוכל בדיזנגוף סנטר תבשיל לוביה עם בשר ראש עגל וריאות:

מצרכים:
1 ק"ג בשר ראש כבש
חצי ק"ג ריאות עגל
1 ק"ג שעועית לבנה קטנה
4 ראש בצל
מלח,פלפל,מרק עוף,כורכום

אופן ההכנה:
אחרי שטיפה טובה של הבשר והריאות מרתיחים עד שיוצא קצף וכל הלכלוך יוצא מהבשר.שופכים את המים ושוטפים שוב.
לוקחים סיר, חותכים בצל לקוביות ומטגנים את הבצל ,מוסיפים את הבשר ראש ומטגנים,מוסיפים את הקוביות ריאות ומטגנים יחד,מוסיפים: מלח,פלפל,כורכום,מרק עוף ומערבבים עד שהצבע של התבשיל נהיה אחיד .מוסיפים כ -3 ליטר מים ומבשלים כ- 20 דקות.מוסיפים את השעועית הלבנה לסיר ומביאים שוב לרתיחה, לאחר מכן מורידים את הסיר מהאש ומבשלים בבישול איטי כ- 3 שעות, ואז ניגשים לשולחן.... בתאבון !

עוד אודות יריד האוכל: יריד האוכל של דיזנגוף סנטר, הוא הוותיק והגדול ביותר מבין ירידי האוכל בקניונים ומרכזים מסחריים ברחבי הארץ ומציג למעלה מ- 45 דוכני מזון בהם מגוון רחב של מאכלי עדות מסורתיים, מאכלים טרנדיים, מתוקים, סיני, יפני, הודי ועוד.....

יריד האוכל פועל בדיזנגוף סנטר מדי שבוע:
בימי חמישי, בין השעות 12:00-20:00
ימי שישי, בין השעות 10:00-16:00
לפרטים נוספים: נטע בלאו- 03-6360012 / דניאלה רייבנבך- 03-6360000

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- דניאלה רייבנבך תקשורת.