הודעה לעיתונות

משהו תוסס בדיזנגוף סנטר..דיזנגוף סנטר מזמין אתכם ליהנות מסדנת בישול בירה ביתית שתתקיים במהלך חודש דצמבר ובחג החנוכה

הסדנה תתקיים בין התאריכים 12/19/26.12 וב- 02.01

הבירה היא אחת משקאות הפופולאריים ביותר בקרב יושבי הברים, מסעדות, על חוף הים, צעירים ומבוגרים כאחד, מסתבר שתהליך הכנת הבירה הוא לא כזה מסובך ואף ניתן ללמידה, דיזנגוף סנטר ו"אלכס פוטטו" מזמינים אתכם לסדנת בישול בירה ביתית בניצוחם של מומחי הבירה של "בירדי". הסדנה תתקיים בין התאריכים 12/19/26.12 וב- 02.01, בין השעות 21:00-22:30.

הסדנה החווייתית תתקיים במשך 4 מפגשים במהלכה תגלו את סודות תהליך בישול הבירה ובסיומה תוכלו להכין בירה בבית או לפתוח מבשלת בוטיק. הסדנה משלבת חומר תאורטי, התנסות מעשית וטעימה מודרכת.
בין תכני הסדנה:
מבוא לבישול בירה וחומרי הגלם- הצגה וטעימה של חומרי הגלם מהם מיוצרת הבירה והשפעתם על תכונות המוצר הסופי. התנסות בבישול ביקה, קירור והוספת השמרים לתסיסה.

מחזור חיי השמרים ותהליך תסיסת הבירה, תקלות ופתרון תקלות בתהליך התסיסה, תהליך התבגרות הבירה, התפתחות טעמי לוואי וכיצד להימנע מהם.
התנסות מעשית בתהליך הבקבוק ואריזת הבירה, טעמים "ירוקים".

נושאים מתקדמים בשלב השריית הגרעינים, טמפרטורות וחומציות והשפעתם על המוצר הסופי. תכנון מתכונים, חישובי כמויות ותכנון רמת אלכוהול, מיגוז ומרירות.
התנסות מעשית השריית הגרעינים, פירוק עמילנים ומיצוי הסוכרים.

בסיום הקורס תיערך ארוחה בנוסף ייהנו המשתתפים מטעימת הבירה שבושלה, סגנונות בירה, בישול עם בירה והתאמת בירה לאוכל.

הקורס נבנה ע"י גדי גבירי, מומחה ויועץ בירה, הבעלים של מרכז בירדי לבירה, בשלן בירה ותיק, בוגר הקורס לטכנולוגית בישול בירה מטעם "Siebel lnstitute of technology" בשיקגו.

מחיר הסדנה: 650 ₪.
הסדנה תתקיים בדיזנגוף סנטר, מול חנות "אלכס פוטטו" כניסה דרך שער 6.

http://www.dizengof-center.co.il/
דיזנגוף סנטר, דיזנגוף 50, תל אביב 03-6212400

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- דניאלה רייבנבך תקשורת.