מפרסם: ערוץ האוכל
תאריך: 23/11/2010 10:12
נושא: טלוויזיה, קולינריה
"מיקי שמו אופה מהלב"
"מיקי שמו אופה מהלב"
הודעה לעיתונות

לראשונה בתכנית טלוויזיה משלו: "מיקי שמו אופה מהלב"

מיקי שמו, בעל רשת הקונדיטוריות "שמו הקונדיטוריה" ומי שהתגלה לראשונה בתכנית של אודטה, מגיע סוף סוף למסך עם תוכנית משלו. מדי פרק יעמיק שמו אל תוך עולם הקונדיטוריה, יפשט את שלבי האפיה השונים וישכך כל פחד קדום שהיה לנו מן הבצק התופח. לצד ההדגמות באולפן ישובצו בתכנית משאלי רחוב בהם יתוודו המרואיינים על חששם ממלאכת האפייה.

בין נושאי התוכניות: עוגות וויטרינה, עוגות בחושות, קינוחי ילדים, קינוחים נוסטלגיים, קינוחים מופחתי קלוריות, עוגיות, מאפים מלוחים וקינוחים קלים להכנה.

מיקי שמו זכה לטבילת האש הקולינרית שלו עוד כילד בבית אמו, בשלנית מנוסה המשמשת עד היום נדבך חשוב בעסק הממשפחתי, "שמו הקונדיטוריה". ב-1993 הצטרף מיקי אל הקונדיטוריה והחל לעבוד לצד בני המשפחה: אביו איציק, מי שהחל עם מלאכת האפייה וכיום אמון על העבודות האדמיניסטרטיביות,אימו רותי, המתקינה מדי יום את עוגיות האגוזים והאורז המסורתיות, אחיו עופר האחראי על הניהול, האח יוחאי הפועל בנקודות המכירה, והאחות גלית המפקחת על מחלקת עוגות הוויטרינה, קצפות וטארטים. מיקי פועל כיום כקונדיטור האחראי על פיתוח מוצרים ולוקח חלק חשוב בהתרחבותו של העסק המונה כיום ארבעה סניפים ברחבי הארץ.

ישראל, 2010, 8 פרקים.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- ערוץ האוכל.