צוות משרד פרסום יעיל
צוות משרד פרסום יעיל
אורית בן אדרת מארחת בקימל בגלבוע
אורית בן אדרת מארחת בקימל בגלבוע
קימל בגלבוע
קימל בגלבוע
הודעה לעיתונות

ההצלחה השקטה של משרד פרסום יעיל ...

תיירני הגליל התחתון , העמקים ודרום רמת הגולן הגיעו לבושים במחלצותיהם למסעדת קימל בגלבוע של השף שאול בן אדרת . מטרת המפגש הייתה אירוע שנתי של משרד פרסום יעיל בבעלותם של צחי כהן ואורית הרשקוביץ .

"מצאנו לנכון להזמין את עשרות בעלי העסקים המפרסמים אצלנו באתרי האינטרנט מומלצימר,צימר דיל וצ'ופרים לאירוע חגיגי שכזה על מנת להביע תודה על נתינת האמון שלהם בנו, נאמנותם לנו לאורך כל הדרך, ושיתוף הפעולה המוצלח שבעבודתנו המשותפת. אני חושב שאירוע כזה המאפשר מפגש ישיר בלתי אמצעי הוא הדרך הנכונה להכיר את התיירן או המפרסם שלנו ממקום אחר , ממקום מפרגן ונותן שלא על מנת לקבל וגם כי צריך להגיד תודה !.. " אומר צחי כהן .

בחרנו את מסעדת קימל בגלבוע על מנת לחשוף לתיירנים את המסעדה המשובחת שנפתחה לאחרונה בגלבוע והביאה איתה בשורה חדשה בצפון , אמירה אחרת ומרעננת בתחום הקולינארי , השף שאול בן אדרת פינק את האורחים ולשולחנות רצו מנות של : ריזוטו סוגי פטריות, תרד ופרמז'ן , רביולי גבינות עיזים, דוקסל, סלרית ובטטה ברוטב שמנת , סלמון ברוקפור וכרישה על מצע פירה ועירית , צלעות טלה על חומוס גרגירים ותרד שרוף , קבב טלה בסלסת עגבניות וטחינה , נתח קצבים על טחינה ירוקה כולם ללא יוצא מן הכלל ליקקו את האצבעות לקראת סיוף הערב הוגשו פינוקים מתוקים שכללו: מלבי מי ורדים עם פיסטוקים , עוגת קרם גבינה ופירורים ואצבעות שוקולד רושה וקראנץ' אגוזים פשוט תענוג צרוף של טעמים .

השף בן אדרת מצידו הרים את הכפפה ואירח את התיירנים מתוך רצון להכיר , להשתלב ולהתערות בחיי התיירות בצפון שהרי הוא מגיע לגמרי מהארד קור של תל אביב.

במהלך הערב צחי כהן נתן את נאום התודה והתודות לתיירנים , לשף ולכל העושים במלאכה איתו ולצידו 3.

בין התיירנים הרבים נצפו : יוסי אורן, נגה ויורם שלג , פנינה עמיחי , שוקה ונורית סליטרניק ,צביה מאורחן אפיק דודי סרור מחד נס , מאיר מעין חרוד, סמי מפינה בעמק במזרע, לביא וחלי מניר דוד ונרשמה נציגות מרשימה מחצר גשר הישנה, מושון ונגה מפינה בס'גרה, אתי מארבע עונות בגליל, ברכה מזריחה בכפר ,סול עמר ממגדל , ארז עמר מלבנים , שולה ואלי שמעון מלבנין ,גם תיירני יבניאל לא פספסו את הערב המיוחד ונראו נהנים : מאיר ונטלי פדידה, גוזלן והדס בנימין , חיים ועמרי קורדובה.
ועוד רבים הגיעו מארבל , מכפר יחזקאל , כפר חיטים , ציפורי , פוריה, שדמות דבורה, מולדת לבנים ועוד..
בעלי צימרים ואטרקציות בילו שוחחו אכלו ושתו בערב מקסים של יחד .

לצד התיירנים נראו גם חברים קרובים של צחי והשף שהגיעו לפרגן : איתן בניטח מנחלים , איציק כהן מיקב רמות נפתלי , אורי זכריה ממלון הבוטיק גרנד ויסטה , אורי נעים ועוד ..
"..בקרוב אירוע לתיירנים שלנו מאזור הגליל העליון.." מדווחת אורית שיהיה במקום מוצלח לא פחות אבל זה כרגע בגדר הפתעה.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- אייזן יחסי ציבור ותקשורת.