מפרסם: דניאלה רייבנבך תקשורת
תאריך: 06/12/2010 09:32
נושא: מסעדות
MODERN
MODERN
צילום: בועז לביא.
צילום: בועז לביא.
צילום: בועז לביא
צילום: בועז לביא
הודעה לעיתונות

נפתחת מסעדת קונספט במוזיאון ישראל בירושלים: MODERN – מטבח ירושלמי מודרני בהשקעה הנאמדת בכ – 6 מיליון ₪

המסעדה נפתחת ע"י היזם הקולינרי צפריר גינסברג וקבוצת משקיעים

מוזיאון ישראל בירושלים, הנחשב לאחד המוזיאונים החשובים בעולם, פותח מסעדת גורמה תחת השם: MODERN. מדובר במסעדה מעוצבת המשלבת בין אמנות עכשווית ומטבח ירושלמי מודרני. המסעדה ניפתחת ע"י קבוצת "שבע" והיזם הקולינרי צפריר גינסברג. ההשקעה בפתיחת המסעדה נאמדת בכ-6 מליון ₪.

בדומה למוזיאונים הממוקמים בערים הגדולות בעולם, ביניהם: ניו-יורק, פריז, לונדון וטוקיו, יקנה המוזיאון לראשונה חוויה המשלבת ביקור במוזיאון עם גם חוויה קולינרית.

מסעדת MODERN ,שומרת על צביון המטבח הירושלמי ומציגה אינטרפרטציות מודרנית. המסעדה משתרעת על שטח של כ- 250 מ"ר ומרפסת של כ-600 מ"ר, הצופה על עמק המצלבה וכנסת ישראל.

השף יניב לוזון, הנחשב לאחד השפים המבטיחים בישראל, נבחר לנצח על התפריט הכולל מטבח כשר, מגוון ועשיר של בישול ירושלמי. בין המנות המובילות ניתן למצוא: אוסובוקו טלה בתוספת מג'דרה מבורגול ועדשי-מיני,סופריטו בקר, שקדי עגל ברוטב קברנה עשיר,מרק קובה סלק אוטנטי וצלחת ירקות ממולאים צבעונית.

המסעדה כוללת בר יינות מהגדולים והאיכותיים בארץ , המציע למעלה מ – 100 סוגים שונים של יינות בוטיק. כמו כן מציע הבר יינות לשירות הלקוחות. במסעדה סומלייה המאפשר לרכוש במקום ממגוון היינות, כולל אריזות מיוחדות ומשלוחים הביתה ואף מעבר לים.

מסעדת MODERN מעוצבת ע"י האדריכל גדי הלפרין, בהשראת עבודותיו של האמן- הצייר מונדריאן, מקבוצת האמנים דה סטיל. אל מול הכניסה למסעדה נחשפים לקיר המשתרע על כ -40 מ"ר עליו ניצב רהיט מרהיב שנבנה בהשראת ראשית המודרניזם. הרהיט מאפסן את אוסף היינות הכשרים הגדול והמקיף ביותר בישראל. היינות נאספו ממיטב היקבים בארץ.

צפריר גינסברג, מבעלי מסעדת MODERN מוסר כי: " פתיחת המסעדה החדשה בקונספט הבינלאומי מציעה תחת קורת גג אחת שילוב של חוויה הכוללת מוצרים באיכות ללא פשרות, מסעדה הבנויה מתפריט מקומי עם סגנונות וטעמים מודרניים יחד עם ביקור באחד המוזיאונים הנחשבים ביותר בארץ.

עוד הוסיף גינסברג:" אנו מאמינים כי ההחלטה של הנהלת המוזיאון ובראשה מר ג'יימס שניידר לפתוח מסעדה במוזיאון, באה מצד אחד לענות על צורך חדש יחסית לשלב את החוויה שבביקור במוזיאון עם חוויה קולינרית בעלת טעמים מקומיים ייחודיים, אך גם להיות פורצת דרך במוזיאוני ישראל בתחום זה כמו בתחומים רבים אחרים. המסעדה פועלת גם מעבר לשעות הפעילות של המוזיאון ומהווה מוקד משיכה לתיירים רבים ולבליינים ירושלים".

המסעדה פתוחה לקהל הרחב בימים א'-ה' בין השעות 11:30 ועד אחרון הלקוחות,ביום שישי ובמוצאי שבת בהתחשב בשעות כניסת ויציאת השבת. הכניסה למסעדה לא מחייבת כרטיס כניסה למוזיאון

מאושר לשימוש בתמונות ללא תמורה

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- דניאלה רייבנבך תקשורת.