קפה גרג- סיידר חם עם פלחי תפוח מיובש ומקל קינמון מחיר 17 שח- צילום דרור כץ
קפה גרג- סיידר חם עם פלחי תפוח מיובש ומקל קינמון מחיר 17 שח- צילום דרור כץ
הודעה לעיתונות

קפה גרג- תה וסיידר חם לחורף קר! כולל טיפים ומתכון!

רשת קפה גרג מציעה:תה או סיידר חם לחורף קר!

רשת קפה גרג מציעה לחורף, מבחר רחב של סוגי תה וסיידרים חמים, ביניהם: סיידר חם המוגש עם מקל קינמון ותפוחים יבשים, אפשרי בתוספת יין אדום/ברנדי/רום, תה פירות - חליטות ללא קפאין במגוון טעמים: קוקטייל פירות, בורה בורה, קיר רויאל, יוגורט מלון, תפוח, אפרסק, דובדבן הבר, דובדבן חמצמץ, אמרטו ,פירות דבש, תה צמחים- חליטות עם קפאין במגוון טעמים: ארל גריי, סלע לבן, סמוראי, יסמין, מנטה, קינמון ,אביבית, דרג’לינג, אסאם הודי, נענע-מנטה, ג’ינג סינג ,לימון סנצ’ה סיני ,מים נענע - מים חמים עם עלי נענע טריים וצ’אי -תה הודי מבושם עם חלב, דבש, קינמון, הל וציפור.

הספר המקצועי שהשיקה רשת קפה גרג תחת השם: "עולם הקפה", מציע טיפים להכנת ספל התה האידיאלי ומתכונים להכנת מגוון טעמים של תה משובח.

טיפים להכנת ספל התה האידיאלי, מתוך הספר "עולם הקפה" של רשת קפה גרג :

  • השתמשו תמיד במים טריים ונקיים.
  • באופן כללי, השתמשו בכפית תפזורת תה (או שקית תה אחת) לכל 180 מ"ל מים. כדי לקבל תה חזק יותר, השתמשו בכמות כפולה של תה לאותה כמות מים.
  • השתמשו בקומקום תה שחומם מראש באמצעות מים חמים ששפכתם לאחר החימום.
  • הביאו את המים לרתיחה מלאה ומבעבעת ואז שיפכו אותם לקומקום התה (לתה ירוק רצוי להשתמש במים שהתקררו מעט).
  • השרו את מסנן התה במשך 3-5 דקות, לפי טעמכם. אם אתם משתמשים בשקית תה , כדאי להשהות את השקית במים פחות זמן כי שטח הפנים הגדול יחסית של השקית ועלי התה הגרוסים דק גורמים לחליטה מהירה יותר. בתום הזמן, הוציאו את המסנן או השקית מהקומקום או מזגו את התה לספלי שתייה.
  • הגישו את התה מיד עם הכנתו כדי לא לאבד מחומו ומטריותו.
  • נקו היטב את כל הכלים , בהם השתמשתם כדי שהחומצות והמינרלים לא ישקעו וישפיעו על טעמה של החליטה הבאה.

מתכון להכנת תה סיידר מתובל, מתוך הספר "עולם הקפה" של רשת קפה גרג :

שילוב של תפוחים ותבלינים בתה ליצירת משקה מענג.
אופן הכנת מנה אחת - חומרים: 1/2 כוס סיידר תפוחים, 1 מקל קינמון, 2 פרחי ציפורן, 1/8 כפית פלפל שחור טחון, 1/2 כוס תה שחור.

ערבבו את הסיידר , מקל הקינמון, ההל והפלפל בסיר וחממו על אש נמוכה במשך 1-2 דקות, תוך בחישה מידי פעם, שיפכו את עלי התה לתערובת הסיידר ומזגו את כל החומרים לתערובת אחת. מיזגו, תוך סינון, לספל גדול (מאג).

מחיר תה / סיידר חם ברשת קפה גרג: 12-21 ₪
להשיג ברשת קפה גרג בארץ

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- דניאלה רייבנבך תקשורת.