השופטת האורחת במאסטר שף אמריקה ומי שעתיד להיות שף אורח באיירון שף אמריקה - מקבלים תכנית טלויזיה משותפת!
עומר מילר ("חדר האוכל") ומיכל אנסקי (שוק האיכרים) יגישו תכנית משותפת "הכי טרי שיש" תשודר בימי א' החל ב-15.5 בשעה 18:00 בערוץ האוכל
השופטת האורחת בתכנית "מאסטר שף אמריקה", מיכל אנסקי ומי שעתיד להיות שף אורח בתכנית "איירון שף אמריקה", עומר מילר, שף מסעדת "חדר האוכל" יגישו יחד תכנית בערוץ האוכל (28 ב-yes, 32 ב-HOT) מבית ענני תקשורת.
התכנית "הכי טרי שיש", תשודר בימי א', החל ב-15.5 בשעה 18:00 בערוץ האוכל ובשלב זה מצולמות 12 תכניות. בתכנית מסבירים השניים על חומרי גלם עונתיים ומבשלים יחד.
מיכל אנסקי, (30) שילדה את בתה הבכורה לפני כחודש, גסטרונומית, עיתונאית אוכל ומגישת טלוויזיה. היא בעלת תואר ראשון בהיסטוריה וספרות מאוניברסיטת תל אביב. בעלת תואר שני, Master in Gastronomic Sciences and Quality Products, של האוניברסיטה למדעים גסטרונומיים של ארגון Slow Food העולמי. מתמחה בהערכת חומרי גלם במזון ובהיסטוריה של האוכל. בעבר כתבה אנסקי בענייני קולינריה במגזין "דרך האוכל" ובעיתונים נוספים. בשנה החולפת שפטה בתכנית "מאסטר שף" הישראלית לצידם של חיים כהן ואייל שני. אנסקי אף הקימה (יחד עם שיר הלפרן) ומנהלת את שוק האיכרים הפועל בהצלחה בנמל תל אביב, ברעננה, בהרצליה ובקיסריה ובימים אלו כותבת את ספרה הראשון על אקו-קולינריה שיראה אור בהוצאת כתר.
עומר מילר, (30), השף ושותף במסעדת "חדר האוכל" ומחבר הספר "בישול ישראלי" (הוצאת על השולחן) הוא למעשה בוגר תואר ראשון בתקשורת וכלכלה, החל את דרכו הקולינרית בבית הספר "בישולים" ולאחר מכן במסעדת "דניאלה". ב 2003 החל לעבוד ב'פודארט' כטבח ולאחר כשנה הפך להיות מנהל המטבח. לאחר שנה נוספת התמנה להיות השף של פודארט. כממשיך דרכו של ירון קסטנבוים, גם עומר מאמין בבישול אוכל מדויק, טעים ושמח. מהבחינה הקונספטואלית הוא אוהב אוכל ישראלי ונוהג להשתמש בחומרי גלם מקומיים ואיכותיים ביותר.