משפחת galaxy
משפחת galaxy
הודעה לעיתונות

"Samsung Galaxy S – תתקדם לעולם חכם יותר":

סאני תקשורת בקמפיין למכשיר הדגל – Samsung Galaxy S
ומכשירי משפחת ה- Galaxy החדשים:
Galaxy Gio Samsung, Galaxy Pro Samsung, Galaxy Ace Samsung
ו-Galaxy Mini Samsung ==
***

== קמפיין טלוויזיה בהיקף של כ- 1.5 מיליון שקל

סאני תקשורת, יבואנית סמסונג סלולר בישראל, מדווחת על היקף מכירות של 200,000 יח' ממכשיר הדגל המתקדם שלה- Samsung Galaxy S מאז השקת המכשיר בישראל בנובמבר 2010. המכשיר המבוסס על מערכת הפעלה Android™ של Google, נמכר בארץ באמצעות שלוש המפעילות הסלולאריות.
לאור הצלחת מכשיר ה-Samsung Galaxy S, מרחיבה בימים אלו החברה את מגוון מכשירי משפחת ה-Galaxy ועולה בקמפיין אשר יחשוף את מכשירי משפחת ה- Galaxy החדשים:Galaxy Gio Samsung, Galaxy Pro Samsung, Galaxy Ace Samsung ו-Galaxy Mini Samsung.

הקמפיין מציג את משפחת מכשירי ה-Galaxy ונושא את המסר: "Samsung Galaxy - תתקדם לעולם חכם יותר". הקמפיין יעלה בערוצי הטלוויזיה 2, 10, 24 באמצעות משרד הפרסום מקאן אריקסון ויימשך כשבועיים בהיקף של כ- 1.5 מליון שקלים.

דוידי פיאמנטה, מנכ"ל סאני תקשורת, יבואנית סמסונג סלולר: "ישראל מצטרפת להצלחה העולמית של סמסונג עם מכשיר הדגל Samsung Galaxy S, הזוכה להצלחה רבה בשוק מכשירי הסמאטרפון העולמי. המכשיר מעניק למשתמשים חווית סמארטפון משופרת, המתאימה לאורח חייהם ולצרכיהם, ולכן הצליח ה-Samsung Galaxy S לכבוש במהרה את ליבם של הצרכנים בישראל".

עוד הוסיף: "ההצלחה של ה-Samsung Galaxy S הביאה את סמסונג להחליט לפתח מכשירים נוספים ולהרחיב את משפחת ה-Galaxy בסדרת מכשירים חדשה בה כל מכשיר מספק מענה לצורך אחר, זאת על מנת להעניק פתרונות למגוון רחב יותר של קהלים. מכשירים אלה מושקים כעת גם בישראל".

הקמפיין מורכב מ- 3 סרטונים שונים הנושאים את המסר: אל תסתפק בסמארטפון, תתקדם לסמארטפון חכם עוד יותר. בכל סרטון ישנו דגש על תכונה מרכזית אחרת של המכשירים: מסך Super Amoled, מעבד חזק וחנות האפליקציות Android Market של Google.

מכשיר ה-Samsung Galaxy S אשר הושק בישראל בחודש נובמבר 2010, מבוסס מערכת הפעלה Android™ ובעל מסך מגע "4 בטכנולוגיית SUPER AMOLED. למכשיר מעבד 1GHz ואפשרות צילום, הקלטה וצפייה בוידיאו באיכות HD. בנוסף לכך בעל קישוריות WiFi 802.11, מצויד במקלט GPS מובנה, מאפשר שיתוף תכנים באמצעות DNLA, משמש כראוטר אלחוטי לחיבור של עד 5 התקנים, ו- Push Mail לסנכרון מול שרתי .Exchange

משפחת הגלקסי מתרחבת:
מכשיר ה-Samsung Galaxy Ace הושק בחודש מרץ השנה ברשת אורנג' ובמהלך חודש יוני יושקו מכשירי הגלקסי הנוספים.

קרדיטים לקמפיין:
סמנכ"ל לקוחות: עדי אורן
מנהל/ת לקוחות: רעות פרנקל
סמנכ"ל קריאטייב: אלדד ויינברגר
מנהל/ת קריאטייב: טל מורבקין
קופי: דרור לביא
ארט : אסף לוי
סופרוויזר/ית: עינב נוי
תקציבאי/ת: מילי אורמן
מנהל/ת פלנינג: שרון שלו-לבצור
פלנר: רותם הבר
מדיה: אורטל גלזר
מנהלת מח' טלוויזיה: נווה זרח
מפיקת משרד: איריס בצלאל
בית פוסט: ג'רונימו

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- שלום תל אביב.