חדש בזירת ההמבורגרים: ג'וזף – בורגר דיינר בגלבוע
המסעדה נפתחה לפני כחודשיים במתחם הסקי בגלבוע * קהל היעד: אוהבי הקציצה האמריקאית באשר הם; החולפים בדרך (כביש 675); וקבוצות שעוצרות להתרענן באחת מפינות הנוף היפות ביותר בצפון * המסעדה עוצבה על ידי המעצב מיקי הייבלום בסגנון דיינר אמריקאי * התפריט המגוון אינו מתעלם גם מהצמחוניים
ג'וזף היא מסעדת דיינר בשרית כשרה, המתמחה במנות המבורגרים.
המסעדה נפתחה לפני כחודשיים במתחם הסקי החדש בגלבוע והיא פונה לקהלי יעד רבים ומגוונים. לבאי המתחם עצמו, לקבוצות אשר עצרו לאתנחתא באחת מנקודות הנוף היפות בארץ, למשפחות וילדים ולחבר'ה צעירים שחפצים בבילוי לא מחייב בשעות הערב והלילה.
ג'וזף עוצבה על ידי המעצב מיקי הייבלום בהשראת הדיינרים האמריקאים, עם ספות עור אדומות ותמונות מחיי הדיינר המסורתי.
כוונת היזמים היתה, בראש ובראשונה, ליצור מקום נעים, כייפי ונוח לשהייה עם שרות ידידותי המציע אוכל טוב, במחירים המהווים תמורה הולמת.
בתפריט ניתן למצוא מגוון רחב של מנות פתיחה - קטנות, גדולות, כאלה שאפשר לחלוק וכאלה שאפשר לאכול בידיים.
המנות העקריות מציעות מגוון רחב של המבורגרים במגוון סגנונות ומשקלים (160 גר', 230 גר', 300 גר' והמנה הגדולה מכולן – "הר-בורגר" שכשמה כן היא... רב-קומות של המבורגר...). החל מהמבורגרים מבשרים מובחרים כמו אנטריקוט וטלה ועד המבורגר פרגיות לאלה שרוצים להנות ממנה פחות בשרית. אגב, בשר ההמבורגר הטרי נטחן מדי יום במסעדה. מנות טעימות, מושקעות – אבל כאלה שאינן מעיקות על קיבתו של הסועד.
גם הצמחוניים אינם מוזנחים בתפריט של ג'וזף: להם מוגש המבורגר פטריות העשוי כולו מפטריות פורטבלו בציפוי עדין.
המנות האחרונות הן חגיגה של שוקולד, מייפל וקצפות כמיטב הז'אנר הדיינרי.
את החוויה משלים תפריט קוקטיילים ססגוני, יינות ואלכוהול בתמחור הוגן במיוחד.
המסעדה מציעה תפריט מיוחד לילדים במשך כל שעות הפעילות, תפריט ארוחות צהריים עסקיות ותפריט לילה מיוחד, המציע מנות לנשנוש וכמובן ההמבורגרים הנהדרים לצד דרינק במחיר מיוחד. בשעות הערב המאוחרות, המקום משנה את האווירה והופך לבורגר-בר.
עוד מידע על המסעדה ותמונות להתרשמות:
http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=11666
לפרטים נוספים: עמי כברי 050-8648866 [email protected]