עומר מילר ("חדר האוכל") ומיכל אנסקי (שוק האיכרים) חתמו לעונה שניה של "הכי טרי שיש" בערוץ האוכל
חברת ענני תקשורת, מפיקת ערוץ האוכל (28 ב-yes, 32 ב-HOT) חתמה עם מיכל והשף עומר מילר (מסעדת "חדר האוכל") על עונה שניה לתכניתם "הכי טרי שיש". השניים יצלמו 12 פרקים נוספים של התכנית בנוסף ל-12 שכבר צולמו.
התכנית "הכי טרי שיש", משודרת בימי א', החל ב-15.5 בשעה 18:00 בערוץ האוכל ובמסגרתה מסבירים השניים על חומרי גלם עונתיים ומבשלים יחד.
מיכל אנסקי, (30) שילדה את בתה הבכורה לפני כחודש, גסטרונומית, עיתונאית אוכל ומגישת טלוויזיה. היא בעלת תואר ראשון בהיסטוריה וספרות מאוניברסיטת תל אביב. בעלת תואר שני, Master in Gastronomic Sciences and Quality Products, של האוניברסיטה למדעים גסטרונומיים של ארגון Slow Food העולמי. מתמחה בהערכת חומרי גלם במזון ובהיסטוריה של האוכל. בעבר כתבה אנסקי בענייני קולינריה במגזין "דרך האוכל" ובעיתונים נוספים. בשנה החולפת שפטה בתכנית "מאסטר שף" הישראלית לצידם של חיים כהן ואייל שני. אנסקי אף הקימה (יחד עם שיר הלפרן) ומנהלת את שוק האיכרים הפועל בהצלחה בנמל תל אביב, ברעננה, בהרצליה ובקיסריה ובימים אלו כותבת את ספרה הראשון על אקו-קולינריה שיראה אור בהוצאת כתר.
עומר מילר, (31), השף ושותף במסעדת "חדר האוכל" ומחבר הספר "בישול ישראלי" (הוצאת על השולחן) הוא למעשה בוגר תואר ראשון בתקשורת וכלכלה, החל את דרכו הקולינרית בבית הספר "בישולים" ולאחר מכן במסעדת "דניאלה". ב 2003 החל לעבוד ב'פודארט' כטבח ולאחר כשנה הפך להיות מנהל המטבח. לאחר שנה נוספת התמנה להיות השף של פודארט. כממשיך דרכו של ירון קסטנבוים, גם עומר מאמין בבישול אוכל מדויק, טעים ושמח. מהבחינה הקונספטואלית הוא אוהב אוכל ישראלי ונוהג להשתמש בחומרי גלם מקומיים ואיכותיים ביותר.