חברת 'אקרמן' משיקה הקיץ מוצר חדש מבית מרטיני MARTINI ROSATO
חברת 'אקרמן' משיקה הקיץ בישראל מוצר חדש מבית מרטיני
MARTINI ROSATO
המרטיני היחידי המשלב יין אדום ולבן בעל ארומה חזקה של תבלינים מרעננים
לאחרונה , לאחר חיפוש ארוך אחר אפרטיף חדשני, הצליחו אומני מרטיני לרקוח מוצר חדש: MARTINI ROSATO (מרטיני רוסטו) – הוורמוט יחידי שמשלב בבסיסו יין אדום ולבן. הרוסטו מאופיין בארומה חזקה של תבלינים כגון ציפורן, קינמון ומוסקט עם ארומה עדינה של פטל ולימון. צבעו הורוד והייחודי מעניק לו מראה ייחודי ומלא סטייל.
ייצור מרטיני הוא תהליך ייחודי ומורכב, המבוסס על מיצוי עדין של טעמים טבעיים מצמחים ומיזוגם עם יינות עדינים וקלים. בכדי לשמור על הטעם של מרטיני באיכות הגבוהה ביותר יש להשקיע זמן, תשומת לב ומסירות רבה, עם התאמות ושילובים בהתאם להבדלים בין העונות.
מרטיני רוסטו מצטרף למגוון מוצרי מרטיני האיכותיים הכוללים את: מרטיני ביאנקו, מרטיני רוסו, מרטיני אקסטרה דריי, מרטיני גולד שיצא במהדורה מוגבלת בשיתוף צמד האופנאים דולצ'ה&גבאנה, והיינות המבעבעים ברוט, אסטי ורוזה.
מחיר לצרכן : 55 ₪ עבור מרטיני רוסטו 750 מ"ל
ניתן להשיג בחנויות היין והאלכוהול המובחרות
אודות MARTINI :
מוצאו של המרטיני הינו באזור פיאמונטה שבאיטליה, אזור הידוע בתרבות היין המפותחת שלו.
ההזמנה הראשונה של המוצר נעשתה ב 1693 ע"י מר ברון, איש מכירות של מרטיני, ובין השנים 1871-1900 המכירות של מרטיני ספומנטה הפכו גלובליות.
הזמנות הגיעו משנחאי, איסטנבול, וינה, מקסיקו ואפילו רוסיה. כדי לעמוד בזרם ההזמנות ההולך וגובר חברת מרטיני הקימה ב- 1901 מפעל ייצור חדש במונטצ'ירו. וכך סלל סיניור רוסי את המסלול ליצירת מגוון יינות איכותיים ובעלי שם עולמי.
ב- 1895 חבר של משפחת רוסי בשם פרדריקו מרטינוטי החל מהפכה בתהליך ייצור היין כאשר הציג שיטה חדשה לייצור ספומנטה. השיטה המהפכנית כללה מיכלי לחץ, תסיסה שנייה תחת פיקוח הדוק על טמפרטורה וביקבוק מידי. שליטה מוחלטת על תהליך התסיסה אפשרה לסיניור רוסי לשמור על איכות גבוהה ועקבית.
השאיפה למצוינות הובילה ליצירת יין מבעבע ייחודי בעל טעם יוצא מן הכלל.
מרטיני משלבים עשבי תיבול ארומאטיים, פרחים מבושמים, פירות ריחניים, עצים אקזוטיים, שורשים נדירים ותבלינים מקסימים בכדי להעניק את תחושות הטעם והריח הנפלאות והמרהיבות ביותר. בליבה של מרטיני נמצאת הנוסחה הסודית,שנשמרת בקנאות על ידי אומני מרטיני.
לפרטים נוספים: שרית גבאי 0523416696 – שטרן אריאלי יח"צ 03-6122130