מפרסם: g-conversation
תאריך: 03/10/2011 18:46
נושא: קולינריה, תעשייה ומסחר
צילום שוקה כהן
צילום שוקה כהן
הודעה לעיתונות

רשת המרכזים הקולינאריים "לגעת באוכל" פותחת סניף שלישי בקניון הגדול בפתח תקווה בהשקעה של 5 מיליון ₪

רשת המרכזים הקולינאריים הגדולה בישראל 'לגעת באוכל', פתחה סניף שלישי בקניון אבנת בפ"ת. הרשת בבעלות צביקה קרובי, מעמודי התווך של עולם הקולינריה בעשור האחרון ושותפו לסניף בפ"ת, איש הנדל"ן שמואל לנגסנר השקיעו בהקמת הסניף החדש, עיצוב ומיתוג מחדש כ-5 מיליון ₪.
במקביל עבר הסניף הרענני (הוקם בשנת 2006) לתוך קניון רננים בהשקעה של 3 מיליון ₪ .

הרשת הציבה לעצמה יעד לפתוח 8 סניפים חדשים בשנתיים הקרובות. בימים אלה מתקיים מו"מ לגבי כניסתה של הרשת לקניון רחובות.

צביקה קרובי בעלים של רשת לגעת באוכל מסר "הפתיחה של הסניף החדש מהווה נדבך לאסטרטגיית ההתרחבות של הרשת בשנים הקרובות, זאת בעקבות זיהוי צורך גובר בקרב הציבור בפריפריות. אנו צופים כי עד סוף שנת 2012 נפתח עוד כ-4 סניפים ברחבי הארץ, בערים: ירושלים, חיפה, רחובות ובאר שבע".

עוד הוא מוסיף כי "'לגעת באוכל' מבקשת להפיץ את התרבות הקולינארית לקהל רחב ככל הניתן ולכן היא מעמידה לרשות לקוחותיה סניפים כשרים לצד הסניפים הרגילים של הרשת. סניף פ"ת יהיה כשר ויפעל תחת השגחת הרבנות הראשית".

'לגעת באוכל' הינה רשת חנויות ואקדמיה לבישול, אשר שמה לה למטרה להוביל את התרבות הקולינרית בישראל, מרכזת בתוכה את כל המוצרים והידע הקשורים לעולם הבישול, האפייה והאירוח ומייצרת חוויית קנייה, לימוד ובילוי ייחודיים הכוללים: ידע, חדשנות, מבחר והתנסות המעוררים את כל החושים.

המיתוג ושפת הפרסום, באמצעות משרד המיתוג 'קונטקט', מעבירים את עוצמת הטעמים, הכלים עם עיצוב מעורר תיאבון וחשק לארח ולבשל.

הסניף החדש, מתפרס על שטח של כ- 1,000 מ"ר על פי תמהיל ייחודי הכולל אלפי פריטים, גאדג'טים ואינסוף רעיונות של מיטב המותגים בתחום. 'לגעת באוכל' פיתחה מודל עסקי – ONE STOP SHOP - לפיו היא בוחרת את החברות המובילות בעולם הקולינארי כשותפות לדרך, מתוך כוונה להציע ללקוח את המותגים הטובים ביותר בתחום, ביניהם; גבינות של מחלבת מרקוביץ, מבחר יינות כשרים של שירת היין , מחלקת קפה של אמיגו והמאפים של amaretti

המעצב ירון טל עיצב תפיסת חלל ייחודית, שתותאם בעתיד לקו הרשתי של הסניפים החדשים, בכללם הסניף החדש של 'לגעת באוכל' ברעננה שעובר השבוע לתוך קניון רננים ובהמשך תותאם גם לסניף הוותיק בראשון לציון.

על פי הקונספט החדש, עיצב טל את המתחם כשוק איכרים אירופאי אותנטי או מעין שדרת חנויות בוטיק קטנות שבמרכזן כיכר שוק צבעונית ושוקקת. כבר בכניסה לחנות עוברים הלקוחות דרך "כיכר השוק" המרכזית, תוך שהם סופגים לתוכם את

הריחות והניחוחות העולים מדוכני התבלינים, חליטות התה, הפירות היבשים, הזיתים, החמוצים ועוד. במרכז הכיכר מטבח מאויש בשף שמדגים טכניקות בישול ושימוש בחומרי גלם שונים ומציע טעימות לכל עובר ושב.

בכל סניף עוצב שטח לאקדמיה הקולינארית הפותחת את מבקריה לעולם של סדנאות, קורסים ולימודים עם נבחרת השפים והקונדיטורים של לגעת באוכל.

המרכז הקולינארי לגעת בבעלות צביקה קרובי, לשעבר יו"ר איגוד השפים, נוסד בשנת 2002 בראשל"צ, סניף רעננה הכשר נפתח בשנת 2006.
'לגעת באוכל' מפעילים שני בתי ספר לבישול, המקיימים סדנאות קצרות, השתלמויות וקורסים ארוכי טווח בכל תחומי הבישול, הקונדיטוריה והאירוח. מסגרת ביה"ס נותנת מענה לעושים את צעדיהם הראשונים במטבח, בשלנים מנוסים, חובבי האפייה, וכן ולמבקשים לערוך אירועים פרטיים מכל סוג ומין (ערבי גיבוש בחברות, מסיבות יום הולדת, מסיבות רווקים/ות ועוד). בנוסף, מציעה החברה שירותי הפקה של אירועים, הכוללים את הסטיילינג, הקייטרינג וכל הפרטים הנוספים הקריטיים להצלחתו של כל אירוע. כמו כן, החברה מספקת ייעוץ קולינרי לחברות המזון המובילות במשק ביניהן: אסם, יוניליוור, תנובה, טרה, קנווד.

"לגעת באוכל", שהיו החלוצים בענף ה – Hobychef, עיצבו ופיתחו את שוק הטבח החובב והיום מהווים את חוד החנית בענף זה. כמו כן, המרכז הינו ספק מוביל לחנויות מתחום זה, כמו גם מסעדות, חברות קייטרינג וכו'. המרכז מתמחה בייצור, ייבוא, אריזה ושיווק של חומרי גלם וכלי מטבח מקצועיים לשוק המוסדי והפרטי.

במרכז הקולינארי 'לגעת באוכל' כ-5500 פריטים, המחולקים למחלקות שונות, ביניהן: עשרות סוגי קפה, בקלייה במקום לפי תערובות ייחודיות שפותחו עבור 'לגעת באוכל', מעל 50 סוגי חליטות תה, מחלקה יפנית, מחלקה הודית, מחלקה מקסיקנית, מחלקה איטלקית ועוד. מגוון ענק של שמני זית וחומצים, מבחר אדיר של רטבים, מרינדות, פסטות טריות ויבשות, תבלינים, פירות יבשים מיוחדים ואקזוטיים ועוד.

מחלקת ה"דגל" הינה מחלקת חומרי גלם לאפייה המציעה מבחר אדיר של שוקולדים, צבעי מאכל, אבקות, תמציות טעם, בצק סוכר וקישוטים רבים.
במחלקת הכלים ניתן למצוא סירים ומחבתות, כלי בישול, גאדג'טים ופטנטים למטבח, סכינים מקצועיים, מוטות השחזה, מגוון תבניות אפיה, מוצרים מסיליקון, אביזרים מנירוסטה, קרשי חיתוך מעץ ואוקולון, כלי עזר לאפיה ועוד.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- g-conversation.