נס פח המייק -אפ
נס פח המייק -אפ
ריקודים  מאופרים
ריקודים מאופרים
הודעה לעיתונות

המאפר ירין שחף פגש ברקדנית יעל צינמון , אז איך זה נגמר?

לזלול סופגניות ? הצחקתם אותה
יעל צינמון, רקדנית ודוגמנית הגיעה ל'ירין שחף'-ביה"ס
למקצועות וקיבלה מתנת חג לפנים

לכבוד החג קבלו יפיפייה ורקדנית מוכשרת העונה לשם יעל.
רגע לפני הדלקת החנוכייה, קפצה לביקור בבית האיפור של ירין שחף וקיבלה הרבה סביבונים ובעיקר ציור פנים עשוי מייק-אפ כמובן.
יותר מאוחר, שכבו הפלאשים, היה מי שניסתה לפתות אותה בסופגניה, אבל לא בדיוק הצליח לו. הרעיון של הוספת 600 קלוריות בדקה שעשע
אותה וגרם לה לצחוק מתגלגל...

טליה ניימן, מבית "ירין שחף" מסבירה: ההשראה להפקת האיפור הגיעה מהסביבון. הדוגמנית -רקדנית, צולמה ואופרה ברוח התנועה והסיבוב אותו מייצג הסביבון. הצורות מתחברות ללהבות ומסמלות: צבע , אור ותנועה.

רוצים להגיע למסיבה עם איפור פנים ?
כך תעשו זאת נכון:

  1. רוכשים צבעי איפור על בסיס מים מיוחדים לאיפור גוף .(ניתן להשיג בחניות לאיפור מקצועי, גם בחנות האיפור בבית הספר "ירין שחף"
  2. מצטיידים בשני מכחולים עבה ודק.
  3. טובלים את המכחול במעט מים ומערבבים בצבע . מציירים חופשי, ממש כמו על נייר או בד. לאחר כמה דקות הצבע מתייבש ומתקבע.

4.אם כישרון ציור הוא מכם והלאה תוכלו להיעזר בשבלונות שהכנתם מראש. אחרי עיצוב הצורה הרצויה , מטפיחים את הצבע בעזרת ספוגית לחה .
5. רוצים לשדרג את היצירה ?לפני שהצבעים מתייבשים פזרו עליהם צלליות מבריקות בגוונים של כסף , זהב וכו

דוגמנית : יעל צינמון
איפור:אנסטסיה מיילר , מרצה ב"ירין שחף"
סטיילינג והפקה: טליה ניימן, מרצה ב"ירין שחף"
צילום: אבי משולם

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- שחף תקשורת ויחסי ציבור.