מפרסם: HOT
תאריך: 25/12/2011 17:56
נושא: טלוויזיה
הודעה לעיתונות

במקביל לעליית "האח הגדול", תעלה ב-HOT קומדי סנטרל סדרת האנימציה הפרודית "דירת המצוירים"

סדרת הקאלט הנועזת הכניסה את גיבורי האנימציה הגדולים מכל הזמנים לבית מרושת מצלמות

"דירת המצוירים" ("Drawn Together") היא סדרת אנימציה, מהיוצרים דייב ג'סר ומאט סילברסטיין ("מפגשים מהסוג האישי"), ששודרה במשך שלוש עונות ברשת "קומדי סנטרל". 2.1 מיליון צופים בממוצע הפכו את תוכנית הריאליטי המצוירת הראשונה לסדרת פולחן, שהובילה ליציאתו של סרט בהשתתפותו של סת' מקפרלן (יוצר "אבא אמריקאי"), בשנה שעברה.

הסדרה מציגה עולם סוריאליסטי שבו גיבורי האנימציה מכל הזמנים, הז'אנרים והטיפוסים- מהסרטים, הסדרות, הקומיקס ומשחקי המחשב- נכנסים יחד לבית מרושת מצלמות בסגנון "האח הגדול". זוהי פרודיה סאטירית ופרובוקטיבית, שנוגעת בכל טאבו וסטריאוטיפ אפשרי, ומשפדת את עולם המצוירים ואת קלישאות הריאליטי. גם שרה סילברמן וג'ימי קימל מגיעים להופעות אורח.

שמונה דיירי הבית המוזרים, הלא מתפקדים וחסרי התקנה הם פרודיות על דמויות שמוכרות לכל. הן יוצרות בריתות ומשתתפות במשימות, אך לעיתים קרובות הריבים והבגידות נמצאים במרכז העניינים: גיבור-על כמו "סופרמן" אך חסר מוסר; נסיכת "דיסני" צרת אופקים; דמות ילדים ביזארית בסגנון "בובספוג"; דמות מופקרת וחדת לשון מ"ג'וזי והפוסיקאטס"; הגרסה המניפולטיבית והשערורייתית של "בטי בופ"; "פיקאצ'ו" מ"פוקימון" אך מקולקל לחלוטין; לוחם ממשחקי מחשב עם נטיות הומוסקסואליות; וגם חזיר גס רוח; עם הופעות אורח של מיטב גיבורי ילדותינו. בואו לגלות מה קורה כשגיבורי האנימציה מפסיקים להיות מנומסים, ומתחילים להתמזמז בהוט טאב.

החל מה-1.1, ימים ראשון-חמישי, ב-23:55, ב-HOT קומדי סנטרל וב-HOT VOD

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- HOT.