נקניקות צ'ופר יחיעם. צילום: אריה ויסמין צלמים
נקניקות צ'ופר יחיעם. צילום: אריה ויסמין צלמים
הודעה לעיתונות

יחיעם מדווחת: גידול בפעילות הייצוא של מוצרי פסטרמות ונקניקים בשנת 2011

חברת "יחיעם" מדווחת על עלייה משמעותית בייצוא נקניקים ופסטרמות לארצות הברית

בשנת 2011 ייצאה יחיעם מעדני בשר לחו"ל, בהם מגוון מוצרי הודו ועוף, בהיקף כספי של כ- 25 מיליון ₪, גידול של כ- 23 אחוזים ביחס לפעילות הייצוא בשנת 2010. עיקר הייצוא הוא של מעדני פסטרמה ונקניקיות

חברת "מעדני יחיעם" (בבעלות קיבוץ יחיעם), מדווחת על גידול משמעותי בפעילות הייצוא בשנת 2011. במהלך השנה החולפת, ייצאה יחיעם לחו"ל מוצרי בשר, בהם מעדני הודו ועוף, בהיקף כספי של 25 מיליון ₪, גידול של כ- 23% ביחס להיקף הייצוא בשנת 2010. לדברי יוחאי נאמן – מנכ"ל יחיעם, עיקר הביקוש הוא למוצרי פסטרמה, אחריהם נקניקיות ומספר נקניקים מובחרים. מוצרי החברה נמכרים ברשתות שיווק בארה"ב, קנדה ואירופה.

לדברי נאמן, כ- 20% מתוצרתה של "יחיעם" מיוצאים לחו"ל ומהווים חלק משמעותי בפעילותה. החברה מחזיקה בתקני איכות מהמחמירים ביותר בעולם המאפשרים לה לייצא את מוצריה בהצלחה לארה"ב, לקנדה ולאיחוד האירופי. גם הרחבת המפעל, שבוצעה לפני כשנתיים בהשקעה של כ- 20 מיליון ₪, איפשרה קליטת עובדם חדשים ואיוש קווי ייצור ואריזה מהמתקדמים מסוגם בעולם ובכך להגדיל גם את פעילות הייצוא. החברה, אשר נחשבת ליצואנית מעדני הבשר הישראלית המובילה לארה"ב, מעריכה כי מכירותיה לשוק זה יעברו בשנת 2012 את הרף של 20 מיליון ₪.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- מירב בורמד יחסי ציבור.