מפרסם: דניאלה רייבנבך תקשורת
תאריך: 01/05/2012 11:21
נושא:
קארין כהן ודר קליין. צילום: אסף לב
קארין כהן ודר קליין. צילום: אסף לב
הודעה לעיתונות

מה עשתה קארין כהן אצל ד"ר דב קליין...

הדוגמנית, קארין כהן, מכינה עצמה לקיץ בטיפול פנים מקיף ויסודי

רגע לפני עונת הקיץ, בדיוק בזמן שמרבית נשות ישראל רצות להתחדש בטיפול פנים מקצועי ובדיוק בטיימינג בו היא חוזרת לזרועותיו של נירו לוי, הגיעה אמש (30.4) הדוגמנית, קארין כהן, לבדה לאחר שנאלצה יומיים קודם לבטל את התור הזוגי שקבעה יחד עם האקס טל אהרון, לקליניקה של הפלסטיקאי הנודע ד"ר דב קליין, לפנק את עצמה בטיפול פנים קוסמטי הכולל עיסוי פנים, חיזוק רקמות העור, הרגעה ופינוק.

לפני הטיפול, סיפרה כהן כי היא נוהגת פעם בחצי שנה לערוך טיפולי פנים, מפני שבעיניה הפרצוף הוא החלק החשוב ביותר, ועל כן צריך לדאוג לו לטיפול עשרת אלפים. קארין פינקה את עצמה בשעתיים איכותיות של טיפול יסודי, לאחר שזמן רב כבר הזניחה את עור פניה ויצאה מאושרת ומרוצה מעור הפנים החלק והנקי שלה.

עוד סיפרה כהן כי בדיוק מחר מתקיימים צילומים לקמפיין בגדי-ים שהיא קטפה לאחרונה והיא די מתרגשת, היא טוענת כי לדגמן בגדי ים זה משהו שבא לה בטבעיות ובנינוחות ושהיא מאוד מרוצה מהגוף שלה ומהמראה באפן כללי, אבל ציינה כי תמיד מתעוררות חששות לפני צילומים מהסוג הזה

קארין שמחה לפגוש לראשונה את ד"ר קליין, פלסטיקאי הסלבס הנודע, ואמרה לו בחיוך רחב :"אני שמחה שבשלב זה בחיים שלי לא נפגשנו עוד קודם, אבל טוב שיש מישהו שאני יודעת שאפשר לסמוך עליו לטיפולים בעוד 20 שנה".

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- דניאלה רייבנבך תקשורת.