צילום: עידו לביא
צילום: עידו לביא
הודעה לעיתונות

"איפור בשידור עם ירין שחף ": לראשונה בישראל תוכנית טלויזיה המעוברת בלייב דרך הפייסבוק

== לראשונה בישראל תוכנית טלויזיה המעוברת בלייב דרך הפייסבוק
==

אחרי פיילוט מוצלח ואלפי תגובות גולשים נלהבות, החליט המאפר הלאומי ירין שחף, להשיק תוכנית לייף סטייל שתעסוק באיפור, יופי ומה שבניהם.
לראשונה בישראל , ניתן יהיה לצפות און-ליין,דרך רשת חברתית ובו בזמן ליטול חלק פעיל באמצעות צ’ט Live, לשתף ולשאול שאלות. שחף ישיב בשידור עצמו, גם יארח סלבס. נושאי השידור, מגוונים ומיועדים לא רק למאפרים, אלא גם לחובבי האיפור.

אחרי עשרים וחמש שנות הוראה וניהול של בית הספר המוביל למקצועות האיפור, אחרי שהשיק לאחרונה ספר איפור מקצועי בהוצאת ידיעות ספרים, ירין שחף ממשיך למנף ולהתקרב לקהל היעד באמצעות שידור חי מבית הספר שיועבר דרך הפייסבוק. מעכשיו כל מי שמתעניין בעולם האיפור לקבל סודות מקצועיים, שיטות וטיפים ואף לעלות בצ’אט "לייב".

ירין שחף בלייב: לראשונה בישראל הוחלט בבית הספר למקצועות האיפור לקיים ערוץ חי מיוחד באינטרנט לעיני כל. כחלק מהכניסה לתחום הניו-מדיה, הוחלט על שידור, שיועבר באמצעות הפייסבוק של שחף. כל מי שירצה, יוכל להיחשף לתכנים ולחוויות הלימוד.

השידור דרש הכנות מוקדמות רבות. לצורך תפעולו, נבנה אולפן דיגיטלי משולב במצלמות, סאונד וטכנולוגיה מתקדמת.

עודד שחף, דובר בית הספר מספר על ההחלטה: "ערוץ הלייב אינו בא להחליף את תוכנית הלימודים המקצועית של בית הספר. בלימודי איפור מקצועי נדרש תרגול מעשי והרבה פרקטיקה. הרעיון הוא לתת "טעימה" לכלל הגולשים, כמו גם טיפים ברמה האישית. תמיד אחרי שירין מרואיין בטלויזיה בערוץ 2, המרכזיות קרסו כי צופות התקשרו וביקשו לדעת באיזה חומרים השתמש? איך איפר וכו’. מעכשיו, הטיפים של ירין יוכלו להגיע לכל בית און-ליין, ובו בזמן ניתן יהיה ליטול חלק פעיל באמצעות צ’ט Live, לדוגמא: איפור ערב, איפור יום-יומי, איפור מעושן או אולי איילינר בסגנון שנות השישים… כל מה שמסקרן לדעת, עם הסברים, הדגמות מדויקות והכול בשידור חי. הערוץ נוצר מתוך מחשבה חדשנית, עדכנית, יחידה מסוגו בארץ!

ב"ירין שחף" מבינים שזירת ההתרחשות היא ברשתות החברתיות. לפני כשנתיים נפתח עמוד הפייסבוק הרשמי, אשר גרף כבר קרוב לחמישים אלף לייקים. בבית הספר לאיפור מקווים למשוך עוד ועוד גולשים מהארץ ומהעולם אל העמוד הרשמי בפייסבוק ולאתר האינטרנט של בית הספר, המתעדכן באופן שוטף.

התוכנית תשודר ביום: ה’ 17.5.2012 בשעה 19.00

רוצים לצפות בשידור? הכנסו לפייסבוק של שחף:
http://www.facebook.com/yarin.shahaf.live

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- שחף תקשורת ויחסי ציבור.