עמוס תמם ומירי מסיקה הפרזנטורים של ml . צילום: עידו איז'ק
עמוס תמם ומירי מסיקה הפרזנטורים של ml . צילום: עידו איז'ק
הודעה לעיתונות

מירי מסיקה ועמוס תמם פרזנטורים חתמו על חוזה לעונה שנייה כפרזנטורים של רשת ml - יקבלו ו כל אחד 350 אלף ש"ח

מירי מסיקה ועמוס תמם חתמו על חוזה לעונה שנייה כפרזנטורים של רשת אופנת ml

הכוכבים הגדולים יככבו בקמפיין סתיו-חורף 2012/3
של המותג ml

כל אחד מהם יקבל 350 אלף ₪ לעונה

רשת האופנה ml, מקבוצת ריטייל ישראל, גייסה לשורותיה את כוכבי העל של ישראל: החברה חתמה זאת העונה השנייה עם הכוכבים מירי מסיקה לרשת ml ועמוס תמם לרשת הגברים ml men, שישמשו כפרזנטורים של המותג. כל אחד מהם יקבל 350 אלף ₪, עבור קמפיין סתיו-חורף שנת 2013.

מסיקה שנבחרה לפני שנה כפרזנטורית המותג, נחשבת לזמרת מוערכת, מככבת בימים אלו כשופטת של תוכנית הטלוויזיה "כוכב נולד" בערוץ 2, בתוכנית לבושה מסיקה בפרטי הקולקציה של ml כמו גם בהופעותיה ברחבי הארץ. בחודש יולי השנה הצליחה מסיקה למלא את האמפיתיאטרון בקיסריה, ולבשה 4 הופעות שונות מתוך הקולקציה החדשה של המותג.

תמם, שנבחר להוביל זאת העונה השנייה את הקמפיין הפרסומי של הרשת, השנה הצליח תמם להתברג כשחקן בולט בטלוויזיה, בקולנוע ובתיאטרון: קיבל את התפקיד הראשי למחזמר קזבלן ומשחק בימים אלה בסדרת הטלוויזיה שביתה המשודרת ב YES.

הקמפיין בכיכובם של עמוס תמם ומירי מסיקה יעלה לקראת השקת הקולקציה החדשה לסתיו-חורף 2012/3, במהלך חודש ספטמבר 2012. הקמפיין יכלול תשדירים בטלוויזיה: ערוץ 2, ערוץ 10 וערוץ 24, שלטי חוצות, עיתונות ארצית, מגאזינים, קטלוג משותף, פעילות ברשת החברתית ושלטים בנקודות המכירה.

אבי מלכה, מבעלי רשת ml מסר כי: " עמוס תמם ומירי מסיקה הוכיחו תוך עונה אחת, כהצלחה גדולה וחיבור מיידי למותג ml ולערכים שלו. הם נחשבים לכוכבים בולטים בתעשייה ושניהם הצליחו השנה האחרונה לעשות אף קפיצה משמעותית כל אחד בקריירה שלו. תמם ומסיקה משלווים יחד תכונות וערכים בולטים המהווים מודל לחיקוי בקרב הקהל הישראלי והם מושא להערצה לכל".

עוד מסר מלכה כי הבחירה בתמם ומסיקה לעונה השנייה התבצעה גם הפעם לאחר בדיקת שוק מקיפה , בקרב לקוחות המותג, של דמויות מובילות בתחומי הבידור, טלוויזיה וקולנוע, לדבריו: "תמם ומסיקה נבחרו ברוב קולות לאור הפופלריות הגבוהה שלהם וההצלחה הגורפת על המסך הגדול והקטן. בזכותם הגענו ליעדים רבים ולקהלי מטרה נוספים".

רשת האופנה ml מפעילה 64 סניפים ברחבי הארץ ונחשבת כרשת הגדולה והמובילה בתחום. הרשת נמצאת בבעלות קבוצת ריטייל ישראל המפעילה את רשת אופנת הנשים ml, ml men אופנת גברים, MLly מותג לנערות, רשת ג'אמפ ורשת מאמז'.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- דניאלה רייבנבך תקשורת.