מפרסם: ערוץ האוכל
תאריך: 05/11/2012 12:11
נושא: טלוויזיה
אומנות הפטיסרי עם דודו אוטמזגין. צילום: ערוץ האוכל
אומנות הפטיסרי עם דודו אוטמזגין. צילום: ערוץ האוכל
הודעה לעיתונות

השף-קונדיטור דודו אוטמזגין חושף את כל הסודות בסדרה חדשה

"אומנות הפטיסרי עם דודו אוטמזגין" תושק ביום חמישי, החל מה-8 בנובמבר
בשעה 18:35 במסגרת "חודש האפיה" בערוץ האוכל

ערוץ האוכל מבית "ענני תקשורת" (אפיק 28 ב-yes וערוץ 32 ב-HOT) ישיק בחודש נובמבר את "חודש האפיה" ובמרכזו יעלה ביום חמישי, 8.11, בשעה 18:35 תכנית חדשה בת 6 פרקים בהנחיית השף-קונדיטור דודו אוטמזגין שלוקח את האפייה צעד אחד קדימה ומביא אל המסך ממיטב הרפרוטאר שלו, קינוחים מפוארים, עוגות מתוחכמות וקישוטים מיוחדים במינם תוך שימת דגש על הצד האומנותי שבקונדיטוריה.. לא בטוח שתצליחו להכין את זה בבית אבל לפחות תראו איך מקצוען עושה את זה

אחרי שנים של התמקצעות ברזי האפיה והקונדיטוריה, אינספור קורסים בחו"ל, זכייה בתחרויות אפיה וסניפי קונדיטוריות ברחבי הארץ, השף קונדיטור דודו אוטמזגין מביא אל המסך את מיטב המתכונים שהגה במשך השנים.
בתכנית החדשה אוטמזגין יתן ביטוי לצד האומנותי שבעבודתו תוך מתן דגש על קינוחים מפוארים, עוגות ויטרינה רבות רושם וקישוטים מיוחדים במינם.

כל פרק יוקדש לאירוע מסויים וחגיגי, החל ממסיבת השקה/קוקטייל וכלה בקינוחים לערב חג, ולא נוותר כמובן על עוגות יום הולדת בלתי נשכחות. כמו כן יארח דודו ידוענים שונים מתחום הלייפסטייל ויגשים להם פנטזיות של עוגה מהחלומות. האורחים מצידם ייתנו טיפים רלבנטים לאירוע. בין האורחים: האדריכל פיבקו, יזם הנדל"ן אלון קסטיאל, שירלי גליק ואחרים.
השף קונדיטור דודו אוטמזגין נדבק בחיידק האפיה עוד בשירותו הצבאי, עבד ולמד את רזי המקצוע עד להגשמת החלום – קונדיטורית בוטיק פרטית משלו, שנפתחה ב-1998 בקריית מוצקין ומאז הלכה והתרחבה לשבעה סניפים נוספים. הוא החל את לימודיו בארץ והמשיך ללמוד במיטב בתי הספר והבוטיקים בעולם.

את התכנית ערכו כרמית בראומן-פרחי ושירה אילני, הפיקה נועה מובר וביים רני מונצ'ז.

התכנית תושק במסגרת "חודש האפיה" בערוץ האוכל, במרכזו יעלו במהלך חודש נובמבר 5 תכניות חדשות העוסקות בנושא, ביניהן מרתה אופה - בהנחיית מרתה סטיוארט, כהנת הלייף סטייל הגדולה של ארצות הברית,
האופים המופלאים - מבט מהפנט אל תוך העסק המשפחתי של האחים הרברט,
לאפות עם לוריין פסקל - השפית הבריטית לוריין פסקל חוזרת לערוץ האוכל עם תכנית אפיה חדשה,
ושיגעון האפיה - השף קונדיטור אריק לנלרד ("משהו מתוק") בתכנית חדשה.
בנוסף, יושקו פרקים חדשים ומיוחדים מיקי שמו אופה מהלב בהנחיית השף-קונדיטור הישראלי מיקי שמו, במהדורת חורף חם במיוחד.

שירי לימור-לדרמן, מנהלת ערוץ האוכל: "השף קונדיטור דודו אוטמזגין נמנה על נבחרת השפים של הערוץ מזה זמן רב וזו שמחה גדולה לעלות עם תוכנית אישית שלו. מי שמכיר את דודו יודע שאצלו אין סתם עוגה, כל עוגה וכל קינוח זוכים לטאצ' מיוחד ולכבוד הראוי בכל שלב ושלב, כאשר היצירה מגיעה לשיאה בעבודת הגימור, שם דודו מפליא להכין ציפויים וקישוטים שמביאים את העוגה לדרגת האומנות שטרם נראתה לפני ולכן קראנו לתוכנית "אומנות הפטיסרי". זו תוכנית שמי שלא אופה ייהנה לצפות בה ולראות איך מקמח סוכר ו"קצת" שוקולד קמות לתחייה יצירות פאר ומי שאופה יוכל להשתדרג וללמוד כמה טריקים ממקצוען אמיתי."

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- ערוץ האוכל.