מפרסם: תקשורות יעל שביט
תאריך: 07/04/2013 12:47
נושא: קולינריה
צילום - סטודיו דרור כץ
צילום - סטודיו דרור כץ
הודעה לעיתונות

חדש במרינדו-קבב ישראלי-חוגגים עצמאות עם "מרינדו-הבשר מהגולן"-בשר איכותי של נתחי טלה ועגל וגם- משלוחים עד הבית בכל רחבי

בשר איכותי של נתחי טלה ועגל
וגם- משלוחים עד הבית בכל רחבי הארץ

ביום העצמאות, "חג המנגלים", יוצא עם ישראל בהמוניו לטבע לחגוג את החג באכילת בשר על האש. היום, הציבור בישראל מבין ומתעניין יותר מבעבר באיכות הבשר אותו הוא צורך ומקפיד לרכוש בשר טרי ואיכותי. רשת "מרינדו-הבשר מהגולן" מציעה לקראת יום עצמאות מבצעים מיוחדים:
- קבב ישראלי עגול - חדש מבשר עגל וטלה ב- 65 ₪ לק"ג- 16 יח' במגש (במקום 79₪ לק"ג).
- נקניקיות- ב- 65 ₪ לק"ג (במקום 79 ₪ לק"ג).
- ספריבס טלה טרי במחיר 77 ₪ לק"ג (במקום 89 ₪ לק"ג). ניתן לקבל פרוס או שלם במרינדה
לבחירה.

בנוסף, מציעה רשת "מרינדו-הבשר מהגולן" מבחר מרינדות בטעמים שונים: שום ודבש, ברביקיו, חרדל ודבש, שזיפים וצ'ילי טריאקי. עוד במרינדו, בשר מוכן, חתוך וטרי, יין, שמן זית, כלי מנגל וכל מה שטוב לחג.

מגוון גדול של מוצרי בשר ייחודיים: נקניקיות: עגל, טלה, טלה פיקנטיות, מרגז, צ'וריסוס, צ'וריסוס עם גבינה (מהדורה מוגבלת), קבבים: קבב טלה צנובר נענע, קבב מזרחי, קבב ערבי, קבב רומני, קבב עגל, המבורגר: המבורגר עגל, המבורגר טלה, המבורגר אנטריקוט ועוד.
כל המוצרים מכילים 100% בשר ללא תוספות, צבעי מאכל או חומרי טעם וריח.

ל"מרינדו-הבשר מהגולן", עדרי טיפוח של טלאים מובחרים מגזע אוסטרלי ובקר , בחווה ברמת הגולן. מרינדו מרושתת במספר סניפים באזור המרכז, הסניף הצפוני ממוקם בכניסה לקיבוץ עין גב,

הקצביות בהן מתקיימים המבצעים: מרינדו רמת השרון- אוסישקין 56 רמת השרון טלפון- 03-5404723, מרינדו עין גב- מול הכניסה לקבוץ עין גב טלפון- 04-6658555, מיט שופ- ויצמן 6 רמת השרון טלפון- 03-5407249, מרינדו כיכר המדינה תל אביב- ה' באייר 2 (פינת ז'בוטינסקי 120 תל אביב) טלפון- 03-6092261, מרינדו אחד העם תל אביב- אחד העם 58 תל אביב טלפון 03-5602565.

ניתן לערוך הזמנות דרך אתר האינטרנט של רשת מרינדו. משלוחים יוצאים בכל יום לכל רחבי הארץ. בהזמנה של 500 ₪ או 5 ק"ג, משלוחים חינם!
מרינדו בשר מהגולן- 1599-50-30-80 ובאתר - http://www.marinado.co.il

מתכון של "מרינדו-הבשר מהגולן" ליום העצמאות, ספריבס טלה שלם או פרוס ברוטב טריאקי

מצרכים:
ספריבס טלה שלם או פרוס ברוטב טריאקי של מרינדו

אופן ההכנה:
1.יש לצלות את נתח הספריבס על אש נמוכה מאוד לאורך 20-30 דקות.
2.את הנתח מומלץ להתחיל לצלות על הרשת מהצד של העצם.
3.בנתח הפרוס יש לצלות את שלושת הצדדים הנותרים ובנתח השלם רק את הצד השני. המרינדה נותנת צבע שחום לספריבס הצלוי (אל בהלה, זה הצבע הרצוי).

לפרטים נוספים - יעל שביט - תקשורות - 04-6930530

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- תקשורות יעל שביט.