ערוץ האוכל יחגוג את יום ירושלים עם סדרת מקור חדשה
תכנית חדשה בערוץ האוכל תעשה כבוד ללחם
התכנית, בהנחיית תומר בלס, בעל רשת "תומר לחם", תעסוק באפיית לחמים שונים ומגוונים על רקע אתרים מיוחדים ובלתי נשכחים בירושלים
"הלחם של תומר", ימי ד', החל מה 8 במאי, בשעה 19:00
בערוץ האוכל מבית "ענני תקשורת" (אפיק 28 ב-yes וערוץ 32 ב-HOT) מתבשלת בימים אלו סדרת מקור חדשה בת ארבעה פרקים בהנחיית תומר בלס, בעל הרשת "תומר לחם", שתעסוק בלחם ואהבה, ותעניק לצופה חוויה בלתי נשכחת בין נבכי המחמצות.
"הלחם של תומר", תושק ב 8 במאי, יום ירושלים, ותשודר מדי יום רביעי בשעה 19:00.
לאחר שחרש את אירופה לרוחבה ולאורכה עד שלבסוף פתח רשת לחמים מהמצליחות בארץ, מגיע תומר בלס לערוץ האוכל לטובת הנחיית סדרה חדשה, שתציג בדרך יוצאת דופן כיצד אופים לחמים שונים על רקע אתרים קסומים בירושלים. בין היתר יבקר תומר בתחנת הקמח ההיסטורית, בשוק מחנה יהודה הצבעוני, במאפיות נבחרות וריחניות, יארח את אבי לוי ה"מאסטר שף" ועוד.
במהלך ארבעת פרקי הסדרה יקח תומר את הצופים לחוויה בין נבכי המחמצות, יטייל בירושלים תוך כדי פיזור הגיגים, דברי שירה ופיוטים לחיטה, לאפייה, להתפחה ולכיכרות שנולדים מ"גורי מחמצת" קטנטנים.
בין הלחמים שילמד את הצופים להכין: לחם שאור לבן, לחם פראנה מרוקאי, לחם כפרי בריא ומתכונים שבאים "ליד הלחם" כמו אנטיפסטי, קציצות דגים "בהמון רוטב אדום", סביצ'ה מדגים טריים ועוד.
את הסדרה מפיקה עבור ערוץ האוכל חברת ההפקה "בבושקה", מפיק חן דוידוף ומביימת נועה רוזנפלד
שירי לימור לדרמן, מנהלת ערוץ האוכל: "כשצופים בתומר אופה ומחזיק לחם באהבה ובתשוקה אפשר כמעט לחוש בטעמים ובריחות מעבר למסך. תומר מחזיר אותנו ללחם של פעם, לריחות, לטעמים ולגעגוע ומראה כמה קל להכין כיכר לחם בבית: בסה"כ מקמח, מים והמון אהבה."