תפריט חדש ב"הסושיה": מבחר גדול יותר של סושי, מנות ראשונות ומוקפצים ומנות חדשות- דים סאם וארוחות ילדים
לקראת הקיץ רשת 'הסושיה' מתחדשת בתפריט חדש הכולל מנות חדשות ומחלקות חדשות. התפריט מציע מגוון רחב יותר של מנות כדי שכולם יוכלו ליהנות מהאוכל האסייתי האיכותי במחירים נגישים.
במנות החדשות: כרובית וברוקולי בטמפורה מצטרפות למנות הראשונות. למוקפצים התווספה המנה המיוחדת של פאד קפאו ומנת עוף בלימון. למחלקת הסושי נוספו קומבינציות סושי זוגיות (זוגית צמחונית, זוגית מיקס, זוגית דגים) ולמגוון הסושי ספיישלs מנת אינסיידאאוט Fresh. כמו כן, לראשונה הוכנסו מנות דים סאם וארוחות ילדים.
התפריט החדש בסניפי 'הסושיה' : רוטשילד, אבן גבירול, בן יהודה, מיקדו סנטר, הוד השרון, רמת גן, פ"ת, ראשון לציון, הלל ירושלים ובקרוב: גם בסניף רחובות שייפתח בעוד כחודש!
לפרטים נוספים: 9969*
www.hasushia.com
רשת "הסושיה" הוקמה בשנת 2003, הסניף הראשון הוקם ברחוב אבן גבירול בתל אביב.
בתקופה ההיא, סושי נחשב מוצר יקר ולא תמיד מושג, אשר נמכר באופן כמעט בלעדי, במסעדות יוקרתיות. החידוש שהביאה עמה "הסושיה" היה בקונספט "סושי לכל פועל", מתוך הבנה כי מדובר באוכל בריא ומזין שהקהל, שהפך מודע יותר לחשיבותה של תזונה בריאה ומאוזנת - מחפש.
התפריט שנבנה באופן ידידותי ומגוון וחשוב מכל, במחירים השווים לכל נפש, הפכו את הסושי למוצר נגיש וזמין ועם זאת, ללא פשרות באיכות חומרי הגלם.
כבר בראשית דרכה ובזכות הקונספט שלה הפכה רשת "הסושיה" למוצלחת ומוכרת בתל אביב לארוחה מהירה, "טייק אווי" ומשלוחים. הרשת הייתה גם מהראשונות בתחומה אשר הציגה אתר אינטרנט נח ומשוכלל בו ניתן לבצע הזמנת משלוחים וטייק אווי.
כיום רשת הסושיה מונה 11 סניפים ופרוסה במספר ערים במדינה, בקרוב יפתח הסניף ה12, ברחובות.
לפרטים נוספים - לעיתונאים בלבד – "מרום תקשורת":
טל מרום-מלובץ 057-7769609, טל ירון פויר 052-2821844