מפרסם: ערוץ האוכל
תאריך: 18/03/2014 15:54
נושא: טלוויזיה, קולינריה
הודעה לעיתונות

לראשונה על המסך: ספר המתכונים הטלווזיוני הראשון

ספר המתכונים הטלוויזיוני הראשון יושק בערוץ האוכל:
מיקי שמו, עומר מילר, אביב משה, מיכל אנסקי ושאר כוכבי ערוץ האוכל מבשלים לצדכם במטבח הביתי

ימי ראשון-חמישי, החל מה-30 במרץ בשעה 12:00

ערוץ האוכל מבית "ענני תקשורת" (אפיק 28 ב-yes וערוץ 38 ב-HOT) משיק את ספר המתכונים הטלווזיוני הראשון אשר יאגד את מיטב המתכונים של השפים בערוץ וייתן מענה לכל סגנונות הבישול והאפיה בדרך הכי מהירה ללמידה וקלה לביצוע.
ימי ראשון-חמישי, החל מה-30 במרץ בשעה 12:00.

בכל יום תשודר תכנית שתרכז מתכוני שפים שונים סביב נושא אחר:
ימי ראשון יוקדשו לבישול מנות מהעולם, וניתן יהיה למצוא בו אדפטציות של השפים למנות הפופלריות באיטליה, במזרח, במרוקו, ועוד.. (קנולי איטלקי של השף קונדיטור מיקי שמו, גאווקמולי של שף עומר מילר, חריימה של שף אבי ביטון ועוד)
ימי שני יוקדשו לבישול הבריא, ואפשר יהיה למצוא בין המתכונים: סלט בריאות של מיכל אנסקי, ממתק תמרים של שף אביב משה, סלט חיטה של שף שאול בן אדרת ועודץ
ימי שלישי יוקדשו למתכונים "לכל כיס" שמורכבים מחומרי גלם זולים יחסית, בין המתכונים ניתן יהיה למצוא: קציצות אורז של פותנה ג'אבר, לביבות תירס של שף עומר מילר, גולש עוף של שף אביב משה ועוד.
ימי רביעי יוקדשו לאפיה, לקראת הסופ"ש, בין המתכונים ניתן יהיה למצוא: בראוניז של הקונדיטורית מירי מתוקה ארזי, עוגת מוס שוקולד של השף קונידטור מיקי שמו, סנט אונורה של השף קונדיטור דודו אוטזמגין ועוד.
ימי חמישי יוקדשו למתכונים משפחתיים שאפשר להכין עם הילדים ויציעו מנות יומיומיות, בין המתכונים שיופיעו בתכנית: שקשוקה פטריות של השף צ'רלי פדידה, מאפה פילו עם חצילים של השף אבי ביטון, פריטטת ירקות של רות סירקיס ועוד.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- ערוץ האוכל.