מפרסם: דניאלה רייבנבך תקשורת
תאריך: 26/05/2014 08:41
נושא: מסעדות
השף מריו גיסימונדו צלם אלעד גוטמן
השף מריו גיסימונדו צלם אלעד גוטמן
הודעה לעיתונות

מסעדת לה רפובליקה די רונימוטי אירחה את השף האיטלקי מריו גיסימונדו עם סלבס ושפים מקומיים

השף הבינלאומי הגיע לראשונה לישראל
לרגל השקת מותג הפסטות והרטבים "גארופלו" בישראל

המסעדה האיטלקית לה רפובליקה די רונימוטי בתל-אביב, אירחה אמש (יום ראשון ה 25.5) במטבחה את השף האיטלקי מריו גיסימונדו, שהגיע לביקור קצר בישראל. האירוע נערך לרגל השקת המותג גארפולו בישראל, המתמחה בפסטות ורטבים, אליו הוזמנו בכירי המשק, בכירי ענף המזון, אנשי עסקים, שפים מובילים ומובילי דעת קהל.
הערב כלל קוקטיל חגיגי עם לצד טעימות של יינות בוטיק מהארץ ומהעולם, עדי כהן מנכ"ל קבוצת טיב טעם פתח בדברים וסיפר לאורחים על פעילות חברת ישרקו, שבבעלותם המייבאת ומשווקת מוצרי מזון מרחבי העולם. כהן חשף את סדרת המוצרים החדשים שיגיעו לישראל ולאחר מכן נערכה ארוחה שכללה 12 מנות שונות.

מריו, שנחשב באיטליה כשף מומחה לפסטות ובעל שם עולמי, הגיש לאורחים את המנות שכללו בעיקר סוגי פסטות שונים והסביר ומה הקשר בין כוס יין טובה לפסטה.

הגיעו להכיר וטעום: השף צחי בוקששתר, ארז אלוביץ שהגיע עם הבת קארין, פלטו שרון שהגיע עם הבן עו"ד יואב שרון, כוכב מאסטר שף ואיש העסקים עידו קורננברג, השף ובעלי חברת קטרייניג איתמר פרץ, אידי ישראלוביץ מבעלי מסעדת אידי, אהובה תורג'מן מנכ"ל רשת מסעדות BBB ועוד.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- דניאלה רייבנבך תקשורת.