תפריט ספיישלים מיוחד לערב הסילבסטר במסעדת השף אלמרסא בנמל הדייגים בעכו העתיקה
מסעדת השף וביסטרו מקומי "אלמרסא" בנמל הדייגים עכו העתיקה מציג:
תפריט ספיישלים חגיגי ואווירה שמחה בערב הסילבסטר.
באחד המקומות היותר מרהיבים בארץ, מקום בו משאבי הטבע והעושר ההיסטורי ניבטים ממנו בכל פינה, בנמל הדייגים של העיר העתיקה בעכו, שוכנת לה מסעדת השף וביסטרו מקומי "אלמרסא" (המעגן בעברית), שמציעה במיוחד לערב הסילבסטר תפריט ספיישלים שנרקח במיוחד עבור ערב זה.
לצד תפריט הספיישלים יוגש התפריט הרגיל והמוכר והסועדים יוכלו לבחור בנוסף את מגוון המנות המוצעות בו. השף והבעלים עלאא מוסא בוגר שלוש מסעדות עטורות כוכב משלן בשבדיה מעניק פרשנות משלו ואדפטציה חדשה לאוכל הערבי הגלילי האותנטי, ומוסיף למסורת הקולינרית רבת השנים, טוויסט חדש בניחוח בינלאומי.
כיאה למסעדה שמתמחה בדגים ופירות ים מהדגה היומית הטרייה מרשת הדייגים בנמל, תפריט הספיישלים יתבסס על מקוריותו ויצירתו של שף מוסא ויציע שש מנות בניחוח של ים. ארבע מתוכן יהיו ראשונות ושניים מהן עיקריות. המקום יקושט באווירה מיוחדת ונוצצת, מוזיקה שמחה תבקע מהרמקולים וכל סועד יקבל כוס קאווה על חשבון הבית.
מנות ראשונות: קפוצ'ינו ארטישוק ירושלמי ושמן כמהין (12 ₪ ); אויסטר גילרדו 26 ₪); קובה במילוי פירות ים ולימון כבוש (14 ₪ ליחידה); וקרפצ'ו טונה אדומה, קרם ארטישוק ירושלמי, וכמהין שחור טרי (59 ₪).
עיקריות: מחבת פירות ים, ריזוטו עדשים, לבנה עזים וקונפי שום ( מנה זוגית 64 ₪); ופילה דג ים במחבת עם רוטב שמן זית וארטישוקים (104 ₪).
מסעדת השף וביסטרו מקומי "אלמרסא" של שף עלאא מוסא בנמל הדייגים של עכו העתיקה מציעה מנות דגים, פירות ים ובשרים, וכן מרכיבים ממנות אותנטיות מבית אימו, שקיבלו טאץ' עכשווי ועדכני בטכניקות בישול חדשניות. הדגים ופירות הים מגיעים טריים היישר מהים אל הצלחת, מהדגה היומית, חומרי הגלם האיכותיים, הירקות ועשבי התיבול מגיעים טריים מהשוק המקומי, מה שיוצר מנות איכותיות ומוקפדות. מבנה המסעדה בן 300 מהתקופה העותמנית עבר שימור וגולת הכותרת היא הנוף הפנורמי של קו המזח והים, סירות הדייגים שעוגנות בנמל, וחומות העיר העתיקה שנשקף מבעד לחלונות המסעדה.
תפריט ספיישלים לערב הסילבסטר, יום ד', 31.12 החל מהשעה 19:00; מומלץ להזמין מקום מראש בטל': 04-9019281