מפרסם: מוזיאון ישראל
תאריך: 01/03/2015 17:29
נושא: ילדים ונוער
בני מאור , צילום יח"צ
בני מאור , צילום יח"צ
הודעה לעיתונות

לכבוד יובלו של מוזיאון ישראל מבצע הטבות למנויים מנוי סטודנט ירושלמי עולה 80 שקלים בלבד לשנה

בחודש מאי הקרוב יחגוג מוזיאון ישראל 50 שנה להקמתו. לכבוד היובל יוצא המוזיאון במבצע מיוחד רב הפתעות לחידוש מינויים שנתיים למשפחות וליחידים. בכוונת המוזיאון לקרב יחידים, סטודנטים ומשפחות, אשר יוכלו ליהנות משפע התערוכות והאטרקציות האמנותיות שהוא מציע השנה.

המצטרפים למועדון המנויים של המוזיאון יזכו בהטבות גדולות. כל מנוי יזכה לראות את המוזיאון על כל תערוכותיו החדשות, יצירות המופת החדשות שתגענה במהלך השנה, ההשאלות והפרויקטים המיוחדים לשנה זו. המנויים יהנו בנוסף על הביקורים במוזיאון ואירועים מיוחדים, בהנחות בחנות המוזיאון ובמסעדות, ובהנחות לילדים באגף הנוער. הודות לתרומות מיוחדות מאפשר המוזיאון כיום כניסה חינם לחיילים ולמשרתים בשירות לאומי, וכניסה חינם לילדים בימי שלישי ושבת, חגי ישראל וחודש אוגוסט. בנוסף מאפשר המוזיאון לכל סטודנט בארץ לרכוש מנוי שנתי במחיר סמלי של 120 ₪. סטודנטים ירושלמים זוכים בהטבה מיוחדת בנדיבותה של אגודת "צעירים במרכז" בעיריית ירושלים , הם ישלמו 80 שח בלבד לשנה.( כניסה בודדת לסטודנט עולה 39 ₪).

ואלה המחירים למנויים לשנה
מנוי יחיד 240
מנוי זוגי 360
מנוי גיל זהב 120
מנוי סטודנט ירושלמי 80

תכנית התערוכות והאירועים הייחודיים שיציג המוזיאון לכל אורך שנת היובל משקפת את העושר יוצא הדופן של אוספי המוזיאון מצד אחד ואת עומק הקשרים הבינלאומיים של המוזיאון מצד שני. את שפע התערוכות תלווה תכנית אירועים מגוונת שראשיתה במסיבת יום הולדת גדולה והמשכה במופעי מוסיקה ישראלית בתצוגת הקבע של אמנות ישראלית בהשתתפות חוה אלברשטיין, שלומי שבן, כנסיית השכל יחד עם מיכה שטרית וארקדי דוכין. במהלך הקיץ יתקיימו בגן האמנות מופעי ענק של מוסיקה מסגנונות שונים. בנוסף יערכו פסטיבל האופרה של ירושלים, אירוע נקודת מגע ופסטיבל היין אשר השנה יקבלו גוון חגיגי במיוחד.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- מוזיאון ישראל.