רוי ניסני
רוי ניסני
הודעה לעיתונות

סוף שבוע דרמטי לרוי ניסני באליפות העולם

החלקה על כתם שמן במקצה דרוג מצויין גרמה נזק כבד למכונית. רק ברגע האחרון הוא התייצב למרוץ מתוך רחבת הטיפולים במקום מהמקום ה-11 בגריד ונאלץ לפרוש

סוף שבוע דרמטי עבר על רוי ניסני המתחרה באליפות העולם של רנו במרוצי מכוניות פורמולה רנו 3.5 ליטר, במסלול ספא פראנקורשאמפ בבלגיה.

ניסני יצא הבוקר למקצה הדרוג לקראת המרוץ שהוזנק בשעה 14:40 שעון ישראל. אחרי כמחצית הזמן שהוקצב למקצה הדרוג ניסני השיג זמנים מצויינים, אשר דרגו אותו במקום ה-11 , הדרוג הגבוהה ביותר שלו מאז שהצטרף בתחילת העונה לסבב העולמי.

אחרי שיצא לרחבת הטיפולים להחליף צמיגים, מה שאמור היה אף לשפר את התוצאה וחזר למסלול , החליק הרכב של ניסני על כתם שמן שנוצר על המסלול והרכב נפגע.

אנשי הצוות החלו במרוץ נגד השעון, כאשר היו להם פחות משעתיים לתקן את הנזק ולהחזיר את המכונית למצב שבו ניסני יוכל להתחרות. ככל שנקפו הדקות, גדל הספק, בסופו של דבר הצליחו אנשי הצוות להחזיר את המכונית למצב נסיעה רק דקות לפני שהמרוץ הוזנק ורוי נאלץ לבצע זינוק מתוך רחבת הטיפולים, כאשר על פי חוקי המרוץ הוא המתין עד שאחרון הנהגים על הגריד עבר אותו ואז הוא הורשה לזנק.

"אנחנו מאוכזבים שלא הספקנו להעמיד את המכונית על הגריד" אמרו אנשי קבוצת טק - 1הצרפתית "אבל אנחנו מעודדים ממקצה מדידית הזמנים ומקווים שנוכל לבטא זאת במרוץ בעוד שבועיים".

אחרי הזינוק ניסני עוד הצליח בהקפה השנייה להתקדם למקום ה-18, אבל אחרי שמונה הקפות הוא נאלץ לפרוש ולשוב לרחבת הטיפולים אחרי שהתגלו בעיות מכניות ברכב שמנעו מניסני לפתח את מלוא המהירות האפשרית. ניסני חוזר לארץ אחרי שבועיים מפרכים במיוחד שכללו את מרוץ מונקו , אימונים פיזים באיטליה והמרוץ בספא.

.

המרוץ הבא יתקיים בעוד שבועיים במסלול הונגרורינג אשר ליד בודפשט בירת הונגריה.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- ירון מיכאלי - ייעוץ תקשורתי.