מפרסם: גיל לבנוני- תקשורת טובה
תאריך: 04/10/2015 20:34
עדכון: 04/10/2015 20:39
נושא: ספורט
נבחרת ישראל. באדיבות איגוד ההתעמלות
נבחרת ישראל. באדיבות איגוד ההתעמלות
הודעה לעיתונות

היסטוריה: זהב שלישי לנבחרת ישראל באקרובטיקה באליפות אירופה!

נבחרת ישראל באקרובטיקה ממשיכה לשבור שיאים.
אחרי שאתמול זכתה במדלית הזהב בתחרות הקרב רב באליפות אירופה הנערכת בגרמניה, הגיעו היום תרגילי הגמר ולאחר שבשעות הצהרים זכתה הנבחרת במדלית הזהב השניה שלה בתרגיל הבאלאנס והקדימה את רוסיה, השלימה הנבחרת מדלית זהב שלישית וקיבעה את מקומה בראש הדירוג האירופי.

הנבחרת, ינאי כלפה, דניאל אורלביץ׳, לידר דנה ואפי סאץ, תחת המאמן אמיר מוזס, קבעה בתרגיל הבאלאנס בצהרים ציון של 29.980 והקדימה את האלופה המכהנת נבחרת רוסיה, מה שהבטיח את מדלית הזהב השנייה. הערב זכתה באליפות אירופה גם בתרגיל הטמפ עם ציון של 28.360 ומבטיחה מדלית זהב שלישית ברציפות.
המאמן אמיר מוזס: ״ אנחנו תחת התרגשות גדולה. כל הנבחרת עבדה קשה מאוד והבנים הצליחו לנצח את הנבחרת שנחשבת לטובה ביותר ולמודל לחיקוי- נבחרת רוסיה״.
חבר הנבחרת אפי סאץ׳: ״10 שנים עבדתי כדי להגיע לרגע המאושר הזה, היתה תחרות קשה וצמודה והרגשנו שהקהל מפרגן ומעודד אותנו, כעת אנו מצפים לאליפות העולם״.
יו״ר איגוד ההתעמלות אופיר פז-פינס: ״נבחרת ישראל התפוצצה על אירופה. זו פעם ראשונה בתולדות הספורט הישראלי שישראל זוכה בשלוש מדליות זהב באליפות אירופה אחת. הבחורים האלה היכולים לחזור עם שלל גם מאליפות העולם״.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- גיל לבנוני- תקשורת טובה.