מפרסם: גלי צה"ל
תאריך: 26/03/2018 18:21
נושא: מדיה ותקשורת
בוגרי קורס העיתונאים הצבאיים של גלי-צה"ל לשנת 2018, יחד עם מפקד גלי-צה"ל שמעון אלקבץ ומפקדת הקורס גל גבאי, (צילום: יעקב צים, דיגיטל גלי-צה"ל).
בוגרי קורס העיתונאים הצבאיים של גלי-צה"ל לשנת 2018, יחד עם מפקד גלי-צה"ל שמעון אלקבץ ומפקדת הקורס גל גבאי, (צילום: יעקב צים, דיגיטל גלי-צה"ל).
הודעה לעיתונות

פרחי תקשורת- דור העיתונאים החדש של גלי-צה"ל סיים את קורס ההכשרה

"מדובר בחבורה של אנשים טובים ומאתגרים שבאו למקצוע הזה, מתוך רצון להטיב, אנשים שהאמביציה שלהם מכוונת להבין יותר ולדעת יותר כדי לפעול נכון יותר. מבחינתי אנחנו מוסרים את הכוח הזה, שהוא גלי האתר לידיים הנכונות".

דברים אלה אמרה העיתונאית גל גבאי, מפקדת קורס העיתונאים הצבאיים של גלי-צה"ל עם סיום הקורס.
גבאי הוסיפה: "המטרה היא לכלול בקורס עוד ועוד חלקים וגוונים מהמרחב הישראלי, אין ספק שהמוצר הרדיופוני שנספק יהיה בהכרח משובח יותר".
במעמד סיום הקורס נכחו מפקד גלי-צה"ל שמעון אלקבץ, ראש מחלקת משאבי אנוש בתחנה, רס"ן טניה פוליאק ובני משפחות בוגרי הקורס.

לתחנת גלי צה"ל מצטרפים בכל מחזור גיוס כעשרים חיילות וחיילים לשירות במגוון של תפקידים, זאת מתוך אלפי מתמודדים.
קורס העיתונאים בתחנה נמשך כחודשיים, ובמהלכו נחשפים משתתפיו להרצאות של מיטב אנשי התקשורת בישראל.

במהלך הכשרתם הם עוברים סדנאות הגשה ועריכה, לשון ושפה עברית, ומקיימים סיורים מקצועיים ברחבי הארץ.
קורס 2018 מנה 22 חניכים, מכל רבדי החברה הישראלית ומכל רחבי הארץ: עפולה, תל אביב-יפו, קרית טבעון, כפר סבא, קרית מוצקין, גבעתיים, ראשון לציון, נס ציונה, מיתר, בת חפר, קרית ביאליק, פתח תקווה, רעננה, ירושלים, חשמונאים, אבן יהודה ואשדוד.

מפקדת הקורס העיתונאית המוערכת גל גבאי, שימשה בעבר ככתבת התחנה בדרום.
גל גבאי, מונתה על ידי מפקד גלי-צה"ל, שמעון אלקבץ כחלק ממדיניות חיזוק התחום החדשותי ועולם התוכן בתחנה עם דגש על התחומים החברתיים והפריפריה.
יחד עם גל גבאי, פיקדו על הקורס איתמר דרוקמן, יובל אונגר ואביה שאקלר אשר השתחררו בימים אלה משירותם הצבאי בתחנה והם בוגרי הקורס בעצמם.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- גלי צה"ל.