קרדיט: ארז חיים
קרדיט: ארז חיים
הודעה לעיתונות

מהפכת האונליין מגיעה לוודקה רדבול

== חידוש טכנולוגי לשיטת מכירת האלכוהול בישראל: המקרר החדש למכירת אלכוהול של רשת Q יזהה אוטומטית אם גיל הקונה הוא מעל 18

מערכת רשת Q מצוידת בחיישנים, הקוראים את ת.ז של הלקוח ומאשרים את המכירה- בשעות המותרות בחוק ==
רשת החנויות החדשה Q, מציעה שיטה חדשנית לרכישת משקאות אלכוהוליים: מקררי האלכוהול השקופים, מצוידים במצלמות המזהות את פניו של הרוכש . רק לאחר הצגת ת.ז למצלמה, וזיהוי הלקוח כבוגר מעל גיל 18 - הגיל המותר לרכישת אלכוהול, המקרר פותח את הנעילה, ומאפשר לקיחה של משקאות אלכוהוליים, ללא מעבר בקופה, מפגש עם מוכר וללא תשלום פיזי.

במקררים המיועדים למכירת משקאות אלכוהוליים, הנמצאים בחנות של רשת Q מותקנת מצלמה בחזית. הלקוח מציג בפניה את תעודת הזהות ולאחר מכן מזין את תאריך הלידה. המצלמה שולחת את המידע לאדמין אנושי, המשווה בין תמונת הלקוח מכניסתו לחנות, לזו שבתעודת הזהות ובכך מאשר את גילו החוקי ופתיחה של המקררים המצוידים במשקאות אלכוהוליים.

רשת החנויות האוטונומיות בישראל -Q בה ניתן מעתה לרכוש בשיטה חדשנית ובטוחה אלכוהול, מתבססת על הפיתוח הטכנולוגי של חברת ההיי טק הישראלית "סייב אורג" של היזם ארז גור.
הפיתוח הייחודי של סייב אורג מבוסס על קניה בטכנולוגיה מבוססת משקל וראיית מכונה ועתיד לפרוץ דרך ולהצליח היכן שחברות גדולות יותר נכשלו כשביססו מערכות רכישה מורכבות על טכנולוגיה מבוססת צילום.

מדובר בחנויות קמעונאיות בשיטת "שלם וקח" הפתוחות 24/7, המציעות את כל סל הקניות הקמעונאי הבסיסי של מוצרי צריכה ומכולת, המבוססות על אוטומציה מלאה לצרכנים ולבעלי החנויות. מערכת הניהול החדשנית מקנה יכולות ניהול מלאי, לקוחות, ספקים והנהלת חשבונות באופן אוטומטי ומאפשרת עלויות התפעול מופחתות משמעותית.
הלקוח מבצע הרשמה חד פעמית באמצעות מערכת זיהוי ביומטרית של טביעת אצבע המאפשרת לו כניסה לכל חנויות הרשת. הזיהוי הביומטרי משמש לפתיחת הארונות ולקיחה או החזרת מוצרים למדף, כאשר בסיום התהליך, מחויב הלקוח על הפריטים שאסף וחשבונית נשלחת אליו באמצעות סמס.
הפיתוח של "סייב אורג" כולל מערכת מבוססת ראיה ממוחשבת ועיבוד תמונה לזיהוי תכולת מדף.

ניתן לראיין את אבי כץ, מבעלי החברה ואת ארז גור מנכ"ל ומייסד CYB-ORG, שיספרו על פריצת הדרך, הקונספט החדשני של חנות אוטונומית, נתוני רכישה והרשמה, פתיחת סניפים נוספים בארץ ובעולם ועל כך שהטכנולוגיה החדשנית הצליחה היכן שאמאזון נכשלה
.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- FC-קבוצת פיליזר תקשורת.