הודעה לעיתונות

*האבקה שתהפוך אכילת מזון מטוגן לבריאה יותר. זו לא אגדה, זו טכנולוגיה ישראלי.*

*האבקה שתהפוך אכילת מזון מטוגן לבריאה יותר. זו לא אגדה, זו טכנולוגיה ישראלי.*

חדשות כאן 11 חשפו בכתבת מגזין:

מאכלים שמטוגנים בשמן עמוק מוגשים במסעדות רבות ברחבי העולם, כאשר נעשה טיגון באותו שמן מאות פעמים במשך ימים רבים גורם לנזקים עצומים לבריאות ולסביבה.
חדשות כאן 11 שדרו אמש כתבה נרחבת אודות הפתרון המסתמן לבעיה.
חברה קטנה ומשפחתית מקיבוץ יפעת שבצפון הארץ, פיתחה פורמולה מדעית המחוללת מהפכה עולמית בתחום והופכת את אכילת המזון המטוגן לבריאה יותר.

האבקה שפיתחה החברה נכנסת לתוך תהליך הטיגון במפעלים ומסעדות ופתרה בעיה עולמית
המאפשרת להשתמש בשמן בצורה מתמשכת אבל הפעם לאפשר אכילת מזון מטוגן בריא יותר.

הנה קישור לכתבתו של כתב הבריאות של כאן 11
נוב ראובני:

https://www.youtube.com/watch?v=9d6TK7F8_BQ

המנייה של חברת Beyond Oil הופכת להיות הסיפור הכי חם בבורסה הקנדית.'''

החברה הישראלית זכתה בימים האחרונים לסיקור תקשורתי נרחב ואף חתמה סדרת הסכמים משמעותיים, בעקבות ההתעניינות העולמית בפטנט שפיתחה.
הפורמולה שפותחה במעבדות החברה מקיבוץ יפעת שבצפון, סופחת 90 אחוזים מהרעלים המצויים בשמן שעובר טיגון חוזר, זה שמשמש מפעלים ומסעדות בכל העולם.
זו למעשה מהפיכה עולמית שתאפשר אכילת מזון מטוגן בצורה בריאה יותר תוך שמירה על בריאות עובדי המטבח והסועדים.
השימוש בפורמולה צובר תאוצה בעולם כשבישראל מעל 500 מסעדות ובתי מלון כבר הדביקו את מדבקת Beyond Oil על דלתות העסק.
גם מבחינה אקלוגית מדובר על חיסכון משמעותי בפינוי שמנים ותהליכי ייצור תעשייתיים.
המניה הגיבה בעוצמה לסיקור העצום ועלתה בשיעור של 300 אחוז מתחילת השנה
18 אחוזים בחמשת ימי המסחר האחרונים

https://www.beyondoil.co/guidelines/stock-purchase

לפרטים נוספים
ברק רום יחסי ציבור
053-3337674

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- ידיעת מערכת.