אלישבע בן סימון ואבי שרון
אלישבע בן סימון ואבי שרון
אלישבע בן סימון ואבי שרון
אלישבע בן סימון ואבי שרון
הודעה לעיתונות

**מיצג "כלניות צומחות מהדמעות" לתקומת יישובי עוטף ישראל** בהוד השרון!

🌺 **מיצג "כלניות צומחות מהדמעות"
לתקומת יישובי עוטף ישראל** 🌺

*עוצב, בוצע ונתרם על ידי האמנים אלישבע בן סימון ואבי שרון, ילידי ותושבי הוד השרון*

תושבי הוד השרון והאזור כולו מוזמנים להתרשם מהמיצג החדש שהוקם ב"גן הגבורים" במרכז העיר.

המיצג, שנוצר על ידי האמנים אלישבע בן סימון ואבי שרון, נועד להנציח את זכרם של הנפגעים ולהביע תקווה לשיקום יישובי עוטף ישראל בעקבות האירועים הטראגיים של ה-7 באוקטובר.
ביום זה, המדינה כולה הזדעזעה מהפלישה, הרצח, האונס, חטיפת אנשים מבתיהם והרס חיי האנשים והיישובים. מאז, המדינה חווה אבל וטראומה, והאמנים מבקשים לתת ביטוי לרגשות הקשים דרך היצירה האמנותית.

*המיצג מורכב מ-40 כלניות קרמיקה אדומות הצומחות מתוך בסיס של אבנים לבנות, המסמלות את הדמעות.*
מספר הכלניות נבחר במיוחד - 40, כמספר המרכיבים את התאריך 7+10+23. הכלניות "צומחות" מעל שישה בתים מקרמיקה, המייצגים את בתי היישובים בעוטף ישראל, וכוללות חמש ציפורים המייצגות את ציפורי ארץ ישראל, שמוסיפות למיצג מימד של תקווה והתחדשות.

מטרת המיצג היא להעניק תקווה ולהתמקד בעתיד - בשיקום היישובים והקהילות ובהחזרת החיים למסלולם. האמנים מבקשים לעורר תחושת תקווה והזדהות בקרב התושבים, ולהמחיש את הכוח והיכולת לצמוח מתוך הכאב.

כדברי האמן אבי שרון: "אנחנו מקווים שהמיצג יעניק לכולנו כוח ואמונה בעתיד טוב יותר, מתוך כאבנו המשותף. שכולנו נצמח מתוך הדמעות, כמו כלניות."

תושבי הוד השרון והאזור כולו מוזמנים לבקר במיצג, להתבונן ביצירת האמנות המרגשת, להזדהות ולהביע תקווה לעתיד טוב יותר.

אלישבע בן סימון אבי שרון
אמנית צייר ופסל
ליצירת קשר ולפרטים בפייסבוק:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001695338939

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- סדן הפקת אמנות.