כתבה ביונד אויל
כתבה ביונד אויל
הודעה לעיתונות

מאכלים שמטוגנים מוגשים בכל המסעדות ברחבי העולם, כאשר הם מטוגנים בטיגון חוזר ונשנה באותו שמן במשך מספר ימים, כרוך בנזקים

ביונד אויל, פיתחה טכנולוגיה הפותרת בעיה גלובלית בתחום המזון המטוגן הנוגע כמעט לכל אדם ברחבי העולם, בעיית "שמן החוזר" - שמן טיגון שנעשה בו שימוש חוזר במשך מאות מחזורי טיגון במשך מספר ימים עם אותו שמן - התנהלות זה מושרשת עמוק בתעשיית המזון העולמית, ומתרחשת במטבחי מסעדות, בתי מלון, שירותי קייטרינג, אולמות אירועים ומפעלי מזון מטוגנים, חברות הסעדה המספקות מזון לגני ילדים, בתי ספר, צבא ולסקטור המגזר הציבורי... הסכנות הרפואיות הנגרמות סוקרו במשך שנים במאות מחקרים בספרות הרפואית והמדעית. המוצר של ביונד אויל מגובה במחקרים אשר מדגימים את היעילות בהפחתת הסיכונים הבריאותיים. לצד זאת, למוצר יתרונות משמעותיים בכל הקשור לחיסכון בעלויות, תרומה לסביבה.

כאן חדשות | מאכלים שמטוגנים מוגשים בכל המסעדות ברחבי העולם, כאשר הם מטוגנים בטיגון חוזר ונשנה באותו שמן במשך מספר ימים, כרוך בנזקים עצומים לבריאות ולסביבה,
הכתבה של נוב ראובני, מתוך מהדורת החדשות ערוץ כאן 11

https://www.youtube.com/watch?v=9d6TK7F8_BQ

צפיה במחקרים:
https://www.beyondoil.co/research-studies

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- ידיעת מערכת.